ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Το πλιάτσικο του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν απλούστατα υπήρχε ένας τίμιος στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ...
Παπανδρέου ή στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το Ολυμπία εδώ και 3 χρόνια, παρακολουθώντας τα οικονομικά στοιχεία του ΤΤ αποκάλυψε πως στο ίδρυμα γινόταν μία ληστεία άνευ προηγουμένου.

Και όμως, αντί να παρέμβουν οι ελεγκτικές αρχές, ξάφνου η διοίκηση άρχισε να μοιράζει πακτωλούς χρημάτων προς κάθε κατεύθυνση για να “πείσουν” και στην συνέχεια να εκβιάσουν. Ως κοινοί μαφιόζοι – τρομοκράτες, βρήκαν τους πρόθυμους της “ενημέρωσης”, κοινούς εκβιαστές και τους γέμισαν χρήμα για να απειλήσουν το Ολυμπία, τον Καμμένο, τον Νικολόπουλο, τον Αναστασιάδη και όποιον άλλον τολμούσε να μιλήσει.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εάν δεν υπήρχαν οι πλιατσικολόγοι, θα ήταν αυτή την στιγμή το πρώτο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Ελλάδα και ένα από τα ισχυρότερα στην Ευρώπη! Θα είχε ανατρέψει από μόνο του το δόλιο σχέδιο της συμμορίας του μνημονίου, αντιστρέφοντας τους εκβιασμούς των τοκογλύφων.

Όμως η συντεχνία Παπανδρέου – Προβόπουλου κινήθηκε μεθοδικά τοποθετώντας έναν αχυράνθρωπο στην θέση του διοικητή και εκβιάζοντας τον προηγούμενο για τις βρώμικες μπίζνες του με τον Γριβέα και τον Κοντομηνά. Βλέπουμε λοιπόν το θλιβερό θεαμα του Φιλιππίδη να παρελαύνει έντρομος στα κανάλια, όχι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να γλιτώσει τα ισόβια, αλλά για να υπερασπιστεί την υπόλοιπη συμμορία! Ποντάροντας πάντα στο ότι η δικαιοσύνη δεν θα τολμήσει να αγγίξει τον Παπανδρέου και συγγενείς του που έπαιρναν χρήματα από το ίδρυμα με διάφορες προφάσεις. Το Ολυμπία θα αποκαλύψει με έγγραφα τον κύκλο του αίσχους.

Η δικαιοσύνη οφείλει -και δείχνει να έχει αντιληφθεί- πως πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την σωτηρία της πατρίδας, όσο και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό. Οι φίλοι του Ολυμπία θα αναρτούν δημόσια και θα στέλνουν στην δικαιοσύνη όλα τα ντοκουμέντα ώστε να ενισχύσουν το έργο της, όπως έκαναν μέχρι σήμερα. Ώστε να καταλάβουν όλοι πως δεν μιλούμε για απλούς νταραβεριτζήδες, αλλά για άθλιους τρομοκράτες και δοσίλογους.

Ζάπλουτους, βολεμένους, μια ζωή βουτηγμένους στο δημόσιο χρήμα, που την κρίσιμη στιγμή μαχαίρωσαν την πατρίδα που τους τάιζε τόσα χρόνια.

Σας το είχαμε υποσχεθεί, θα πέσουν όλοι.

Αναρτήθηκε στης  10 Ιανουαρίου 2014


πηγή

Σχόλια