Αυτή είναι η γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο τον Παπανδρέου τζούνιορ! Ετοιμάζει απόγονο ο Τζέφρυ! Βοήθειά μας! (Φωτό)

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν τα περισσότερα δημοσιεύματα για την γλυκιά κομμώτρια που θα αρραβωνιαστεί στις ...
25 Ιανουαρίου τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα. Και γιατί όχι εξάλλου; Δεν έχει καμία δουλειά η 27χρονη κρητικοπούλα Πωλίνα Πατραμάνη με τα όσα έχει κάνει ο μελλοντικός πεθερός της στην χώρα.
Ωστόσο τρόμο προκαλεί και μόνο η σκέψη πως αυτή η γυναίκα θα φέρει στον κόσμο έναν ακόμα Παπανδρέου…

Ας δούμε όμως ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του Ανδρέα Παπανδρέου; Πρόκειται για την 27χρονη Πωλίνα Πατραμάνη από τη Χερσόνησο.

Η γνωριμία τους

Η Πωλίνα γνώρισε για πρώτη φορά τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 28 του Μάη το 2012, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου 2013. Ο έρωτας όμως ήταν κεραυνοβόλος και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες έως ότου η σχέση του επισημοποιηθεί.


Η Πωλίνα Πατραμάνη κατάγεται από τη Χερσόνησο, γι’ αυτό και ο αρραβώνας πρόκειται να γίνει εκεί με τον παραδοσιακό τρόπο σε σημείο αρκετά ρομαντικό και σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του ζευγαριού.
Η όμορφη Πωλίνα εκτός από τον Ανδρέα Παπανδρέου λατρεύει και το βόλεϊ, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χερρονάσιο, ΓΑΣ Μεσαράς και Νίκη Αμαρουσίου.


Στο προφίλ της πάντως στο facebook δεν διστάζει να αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Ανδρέα, ενώ ήδη έχει και οικογενειακές φωτογραφίες.



πηγή

Σχόλια