Ποιό είναι το ''Τρίγωνο των Βερμούδων'' στα εξοπλιστικά; Όχι, ''έμπορος'' είναι μόνον η μία γωνία.

Δεν ξέρουμε κατά πόσον θα απασχολήσει την δικαιοσύνη ο κύριος Λιακουνάκος. Το όνομα του ακούγεται αλλά ακόμα δεν έχει ...
ασκηθεί κάποια δίωξη. Είναι λογικό όμως σε τέτοια “τρίγωνα” που αφορούν εξοπλιστικά να συμμετέχει έμπορος όπλων. Το περίεργο είναι όταν οι άλλες δύο γωνίες δεν είναι “του αντικειμένου” αλλά φαινομενικά άσχετων ασχολιών με “αεροπλάνα και βαπόρια που εξαφανίζονται” ως αυτά που εισέρχοντο στο θρυλικό πλέον Τρίγωνο των Βερμούδων.

Η μία γωνιά του τριγώνου λοιπόν, είναι πασίγνωστος εκδότης – συγκροτηματάρχης. Που ως συγκρότημα εδώ και δεκαετίες έχει αναχθεί σε ρυθμιστή του πολιτεύματος.

Η άλλη γωνιά, είναι ο λεγόμενος “πατριάρχης”. Καλός φίλος των Γερμανών, που μπόρεσε έγκαιρα να τα βρει με την άλλη πλευρά ώστε να μεγαλουργήσει ανενόχλητος στην Ελλάδα. Εδώ κοτζάμ Siemens έσκασε και αυτός, αλώβητος. Σα να λέμε πως έσκασε αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά και ο οδηγός ούτε καν σκονίστηκε από την αντάρα.

Κρατήστε λοιπόν αυτό το κουίζ, διότι η αίσθηση μας λέει πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Που το συμπεραίνουμε; Μα από κάποιο πρωτοσέλιδο που υποδηλώνει τρόμο.



πηγή

Σχόλια