ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Συντριπτικές πιέσεις στην δικαιοσύνη για να γλιτώσουν τον Κοντομηνά!

ΗΡΩΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ...


Είναι ασυλληπτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες δύο ημέρες στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ειδικά στα μέσα που ελέγχονται από τον Δημήτρη Κοντομηνά γίνεται κάτι “ανεξήγητο” για τον πολίτη που σκέφτεται με την άδολη λογική. Από την στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Alpha έχουν εξαπολύσει εκστρατεία λάσπης στον Καμμένο! Παράνοια; Όχι βέβαια. Το “λογικό” θα ήταν ο επιχειρηματίας να δράσει όπως όταν του ασκήθηκε δίωξη επί κυβέρνησης Καραμανλή (αλήθεια, που αραχνιάζει αυτή η υπόθεση;) και αφέθηκε ελεύθερος με εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ εγγύηση. Τότε, “ανακάλυψε” το Βατοπαίδι. Σήμερα, θα περίμενε κάποιος να επιτεθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει στην κυβέρνηση. Και όμως αυτός επιτίθεται στην “σκληρή” αντιπολίτευση Καμμένου με την πρόφαση ότι αυτός αποκάλυψε το σκάνδαλο. Η αλήθεια κρύβεται αλλού: Ο Κοντομηνάς πιστεύει ότι έχει ισχυρότατες προσβάσεις στο κράτος και επιτίθεται προκαταβολικά σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν θα επιτρέψουν να αφεθεί και τρίτη φορά ελεύθερος από μία υπόθεση που η “ευνοϊκή μεταχείριση” δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ως σκέψη. Προκαταβολικά λοιπόν, βέβαιος για την ελευθερία του προσπαθεί να απαξιώσει τους αντιφρονούντες.

Είναι όμως πράγματι ο Καμμένος το διακύβευμα ή η ίδια η Ελλάδα;

Φανταστείτε λοιπόν σε λίγες ώρες το δικαστικό συμβούλιο να βγάλει απόφαση πως ο Κοντομηνάς δεν προφυλακίζεται. Ειδικά μετά την “Χρυσαυγειάδα” που εξαπέλυσαν για να υποβαθμίσουν το σκάνδαλο του ΤΤ. Η πρώτη “παρενέργεια” θα είναι η καταβαράθρωση του θεσμού της δικαιοσύνης στα μάτια των πολιτών που θα επιφέρει αυτόματα  εκτίναξη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. “Αφού η δικαιοσύνη ελευθερώνει τον Κοντομηνά, άρα είναι διεφθαρμένη” θα πουν οι πολίτες. Αυτό μάλιστα εν όψει των Ευρωεκλογών όπου υποτίθεται η Ελλάδα θα έπρεπε να δώσει ένα σαφές μήνυμα στην Ευρώπη ότι διεκδικεί θεσμικά και δίκαια αλλαγή πολιτικής. Με αυτή την εξέλιξη θα δώσει το δικαίωμα στους μόνιμους συκοφάντες της να υποστηρίξουν πως η Ελλάδα είναι μία “ναζιστική χώρα” άρα της αξίζει ότι παθαίνει.

Το διακύβευμα λοιπόν δεν είναι ο Κοντομηνάς αλλά η ίδια η χώρα.

Και ας προσέξουν πολύ οι καθοδηγητές της δικαιοσύνης να μην επαναλάβουν αυτό που έκαναν με την ΕΛΣΤΑΤ. Όλοι έχουν ονοματεπώνυμο. Από τις “πρόθυμες” ανακρίτριες εως τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς βατσιμάνηδες. Όποιος αναλάβει την ευθύνη να ανάψει το φυτίλι, δεν θα γλιτώσει σε κάποιον εξωχώριο παράδεισο παριστάνοντας τον αντιστασιακό. Καθε Έλληνας θα γίνει μία ασύμμετρη δύναμη για την πατρίδα του.

Ο Χίτλερ μπορεί να εμψύχωνε τους σφαγείς του λέγοντας “Ποιός θυμάται τους Αρμένιους”.

Εμείς θα τους προειδοποιήσουμε: Θυμηθείτε τον Soghomon Tehlirian.

Αναρτηθηκε στης 15 Ιανουαριου 2014


πηγη