Οι ''Λαϊκοί Τιμωροί'' έστειλαν τις σφαίρες σε Προβόπουλο, Πρετεντέρη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική.
Ως «Λαϊκοί Τιμωροί» υπογράφουν στις απειλητικές επιστολής που εστάλησαν σε ...
φακέλους με σφαίρες, στο διοικητή της Τράπεζας (ΤτΕ) κ. Γιώργο Προβόπουλο και το δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πρετεντέρη, οι δράστες της ενέργειας.
Συγκεκριμένα, οι φάκελοι εντοπίστηκαν στην αλληλογραφία του κ. Προβόπουλου από υπαλλήλους του γραφείου του, ενώ στην αλληλογραφία του κ. Πρετεντέρη εντοπίστηκαν στο MEGA.
Αξίζει να αναφερθεί πως συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την ανακάλυψη, από υπαλλήλους του προσωπικού γραφείου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενός φακέλου με σφαίρες που είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον Γιώργο Προβόπουλο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο φάκελος έφτασε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του διοικητή. Μέλη του προσωπικού του γραφείου του κ. Προβόπουλου εντόπισαν μέσα στον επίμαχο φάκελο δύο σφαίρες των 7,62 χιλιοστών και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική.
Ο φάκελος είχε φτάσει στο γραφείο του διοικητή της ΤτΕ μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία, ενώ περιείχε -εκτός από τις σφαίρες- και μια επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό.
Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παρέλαβαν το φάκελο και τον έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό από πού εστάλη το γράμμα.
Φάκελος με σφαίρες, ομοίως 7,62 χιλιοστών, συνοδευόμενος από απειλητική επιστολή εστάλη και στο γραφείο του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Και στην περίπτωση αυτή ο φάκελος παρελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και εστάλη προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.πηγη