Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ!!!!Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Εδώ και δεκαετίες πάνω στη μεγάλη γεωπολιτική σκακιέρα που λέγεται Αιγαίο (το Αρχιπέλαγος του πλανήτη...) παίζεται ένα πολύ χοντρό και πολύπλοκο παιχνίδι: το παιχνίδι μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων, που...
– με επίκεντρο αυτό το πέλαγος-«ομφαλό» πασών των γήινων θαλασσών – ορίζουν με τις σύνθετες, αλλά αόρατες δια γυμνού οφθαλμού κινήσεις τους το μέλλον της υφηλίου και της ανθρωπότητας!
Διότι δεν είναι καθόλου ψέμα το γεγονός ότι το Αιγαίο είναι όντως ο άξονας που κινεί τις φοβερές και τρομερές πλανητικές εξελίξεις που διαδραματίζονται εδώ και πολλούς αιώνες. Και το μεγάλο μυστικό δεν είναι παρά ότι όποιος ελέγχει τον χώρο του Αιγαίου (τα ύδατα της αιγαιακής λίμνης και τις δύο εκατέρωθεν όχθες του, δηλ. την Ελλάδα και την Τουρκία) μπορεί και ελέγχει και τον κόσμο όλο!
Αυτό, διότι με όρους γεωπολιτικής επιστήμης το Αιγαίο δεν είναι παρά η πύλη προς την αχανή ευρασιατική ενδοχώρα. Συνεπώς, είναι απαραίτητο για την επίβλεψη των εξελίξεων στις αχανείς εκτάσεις της κεντρικής υπερ-ηπείρου της Γης, δηλ. της Ευρασίας. Αλλά, πέραν ετούτου, το Αιγαίο ως γεωστρατηγική καρδιά της Νοτιοανατολικής Μεσογείου βρίσκεται ακριβώς στο ενδιάμεσο των Βαλκανίων, της Δυτικής Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής... Εκεί δηλ. που ορίζεται η μοίρα του κόσμου όλου!
Η μάχη λοιπόν για το Αιγαίο είναι – μαζί με τη μάχη για την Κύπρο – το κέντρο βάρους των ελληνοτουρκικών διαφορών. Γι’ αυτό και οι συχνές οξύνσεις στον χώρο αυτό, που ουκ ολίγες φορές είχαν και τραγικό αποτέλεσμα... Τρεις φορές τις τελευταίες δεκαετίες (Ιούλιος 1976, Μάρτιος 1987 και Ιανουάριος 1996) Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν στα πρόθυρα ένοπλης σύρραξης εξαιτίας των διαφορών τους στο Αιγαίο, ενώ 5 συνολικά Έλληνες ιπτάμενοι (Σιαλμάς το 1992, οι 3 των Ιμίων το 1996 και Ηλιάκης το 2006) έπεσαν νεκροί για την Ελλάδα και την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων στο πλανητικό Αρχιπέλαγος στη διάρκεια όλων αυτών των ετών!... Βαρύς ο φόρος του αίματος για την ελληνική πλευρά, την ώρα που η τουρκική πλευρά έδειχνε αναμφίβολα να επεκτείνει τη γεωστρατηγική της επιρροή σε βάρος της Ελλάδας στον ευρύτερο χώρο Αιγαίου-Κύπρου: τόσο με τη δημιουργία των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο όσο και με την εισβολή και κατοχή της Βόρειας Κύπρου το 1974...
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYwNKcZ0kuaLeX7fMqwKdNdt9GPVnGOQiNAaQJYqoRshFSf31QTNIB9O5j2PZSbGfo3vD9hLcqHuW60AY2MRVPLOP2n_SOHxXt8FhariuYZd0zH_8Hz2yOl3V4Z62x60594CIacyl-Aa0N/s1600/revelation.jpg
Τα θλιβερά σε βάρος του ελληνικού έθνους γεγονότα σε Αιγαίο και Κύπρο, που συρρίκνωσαν ακόμα περισσότερο τον ελληνισμό, έφεραν πίκρα και αγανάκτηση στους Έλληνες, αναμεμειγμένα με ένα αίσθημα εθνικής προσβολής. Ιδιαίτερα η έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης-φαινομενικής απάντησης στις τουρκικές προκλήσεις δημιούργησε «μούδιασμα», αφού καταδείκνυε πλήρη αδυναμία απέναντι στον εθνικό εχθρό... 
Είναι όμως τα πράγματα έτσι; Δέχεται άραγε η Ελλάδα συνεχείς ταπεινώσεις από την Τουρκία χωρίς να μπορέσει ποτέ να αντιδράσει;... Εδώ θα παραβλέψουμε τελείως τις ελληνικές επιτυχίες (μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών, ειδικά δε της ΕΥΠ) από το «ήσυχο μέτωπο» του μυστικού πολέμου των παρασκηνίων, που από μόνες τους καταρρίπτουν κάθε εθνική ελληνική κατάθλιψη. Αλλά θα κάνουμε λόγο σε μια αποκάλυψη του σπουδαίου Έλληνα ερευνητή Γιώργου Πάλμου, ο οποίος συνεχώς παρουσιάζει στη δημοσιότητα στοιχεία εντελώς άγνωστα στο ευρύ κοινό! Στοιχεία, τα οποία οι εθνοπροδότες προσπαθούν (μάταια όμως...) να τα αποκρύψουν, ακριβώς για να συντηρούν αυτή την εικόνα της εθνικής «μαυρίλας» και της υποχωρητικότητας απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις... 
Να λοιπόν μία αποκάλυψη του κ. Πάλμου, η οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να προβληθεί από εμάς! Να πώς τιμωρούνται από τον πανελληνισμό οι φονιάδες Ελλήνων του παντουρκισμού και οι εκφραστές του επεκτατισμού του Τουράν!... 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά στοιχεία που έβγαλε στη φόρα ο ερευνητής Πάλμος, τα οποία και αφορούν την άγνωστη ελληνική υπερδύναμη, η οποία είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα αφήσει την πατρίδα στο έλεός της, που προκάλεσαν άθλιοι και ανίκανοι πολιτικάντηδες (και όχι μόνο)! 

Γαλάζια ακτίνα Ίλιον 2000-4 BAVATRON και η πτώση δύο αντιαρματικών ελικοπτέρων εις Κύπρο 
Γ. Πάλμος, Χ. Σιδηροπούλου 
SN35 ισπανικής κατασκευής μεταγωγικό της τουρκικής αεροπορίας με 33 εκ των συμμετεχόντων εις Ίμια κομάντος καταρρίπτεται προ ετών από γαλάζια ακτίνα!!! Με αφορμή την πτώση του κυπριακού αντιαρματικού κυρίως στρατιωτικού ελικοπτέρου (πιθανότατα με την χρήση μυστικού οπλικού συστήματος) θυμηθήκαμε την προ ετών πτώση τουρκικού ελικοπτέρου στο Βόσπορο, με επιβάτες 2-3 κομάντος εκ των συμμετεχόντων εις τα γεγονότα των Ιμίων και ακολούθως την πτώση δυο τουρκικών F16 και ενός μεταγωγικού αεροσκάφους SN35 ισπανικής κατασκευής, το οποίο μετέφερε εις το Κουρδιστάν τους εναπομείναντες κομάντος της ομάδος των Ιμίων (30-33 άτομα). 
Πολλά άρθρα έχουν γραφεί εις τις τουρκικές εφημερίδες περί γαλάζιας ακτίνας που έριξε το SN35 και «φίμωση» των κατοίκων της περιοχής που είδαν τι έγινε. Το θέμα ανακοινώσαμε σε 8-10 εκπομπές (υπάρχουν τα video) έκτοτε αλλά ουδείς θαρραλέος δημοσιογράφος [ΣΗΜ.: πλην της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα»] βρέθηκε να το κάνει πρωτοσέλιδο, ώστε να έχουμε περισσότερα και ακριβέστερα στοιχεία από τις αντιδράσεις. Μάλιστα και τηλεοπτικό διάλογο Πάλμου-Βερυβάκη είχαμε για το θέμα. 

ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝ; 

Είναι γνωστό ότι συνεργαζόμεθα με εφευρέτη που είχε δημιουργήσει την λεγόμενη ΑΣΠΙΔΑ ΟΥΡΑΝΟΥ που τμήμα της εργασίας εξελίχθηκε στο γνωστό HAARP. Είναι γνωστό ότι είχαν γίνει δοκιμές και στην γαλάζια ακτίνα (ακτινοβόλο όπλο με επικεντρωτή εγκλωβιστή στόχου). Έχουμε αναφερθεί τηλεοπτικά στο ΙΛΙΟΝ 2000-4 που μεταφέρει ολόκληρες πόλεις σε άλλη διάσταση (εξέλιξη πειραμάτων TESLA). 
Φαίνεται όμως ότι και πολλοί άλλοι εκκινώντας από τους Έλληνες εφευρέτες και τον Τέσλα έχουν κατασκευάσει τέτοια οπλικά συστήματα μικρής όμως εμβέλειας. Έχει ακουσθεί ότι προ αρκετών ετών Έλληνας βοηθός μεγάλου εφευρέτη στις έρευνες πυροβόλου πλάσματος, προσελήφθη εκ των ΗΠΑ ως διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Πλάσματος με 2 εκ. $ το χρόνο. Όμως απ’ ότι ξέρουμε οι Αμερικανοί πυροβόλο πλάσματος σε ψυχρώ δεν μπόρεσαν εισέτι να λειτουργήσουν. 
Άρθρο στην εφ. Α1 μας έδωσε την υποψία ότι ίσως οι Άγγλοι έχουν πετύχει κάτι με μικρή εμβέλεια με στόχο κυρίως την προστασία των βάσεών τους στην Κύπρο. Η πτώση παλαιότερα ρωσικής κατασκευής ελικοπτέρου με επιβάτη τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και τώρα με επιβάτη Ρώσο βαθμοφόρο μας δημιουργεί απορίες, δεδομένου του ρόλου των Άγγλων αλλά και των Ισραηλινών στην Κύπρο. Αν αυτό συμβαίνει, τότε μετά την επιθετική ενέργεια εις την Κρήτη κατά των S300, έχουμε και δεύτερη επιθετική ενέργεια σε σύντομο χρονικό διάστημα με δράστες αγνώστους, σε ένα χώρο που δρουν Ισραηλινοί κατάσκοποι και ενεργούν επί 34 χρόνια οι Βρετανοί υπέρ των Τούρκων. Άραγε πόσοι Άγγλοι πιλότοι έλαβαν μέρος στον Αττίλα με εντολή του Μακαρίου; 
Σχετικά με την πρόσφατη πτώση του F16 δημοσιεύσαμε άρθρο, αλλά και γνώμες πολλών που υποστηρίζουν την άποψη της επίθεσης δυο F16C της 192 βάσης και ενός F4E/RF-4E Phantom II απογειωθέντα από το αεροδρόμιο Dalaman φέρον το F4 ατρακτίδιο ζεύξης δεδομένων του κατευθυνόμενου βλήματος αέρος-εδάφους popeye. 
Επρόκειτο δηλαδή για εκπαίδευση στην προσβολή των S300 PMU1 με χρήση F-4E Terminator 2020 σε συνδυασμό με βλήμα popeye, της ισραηλινής Rafael, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πολεμική κεφαλή 750 λιβρών με πιθανό σφάλμα τριών μέτρων! Το F-4E Terminator 2020 με ραντάρ EL/M 2032 από 60 μίλια με λειτουργία SAR εντοπίζει τον στόχο και οι συντεταγμένες του μεταβιβάζονται στο βλήμα popeye. Το βλήμα κατευθύνεται μέσω GPS και INS. Όταν φθάσει στην περιοχή στόχου ενεργοποιείται TV ή IIR που μεταφέρει την εικόνα στο αεροσκάφος. Ο χειριστής πραγματοποιεί την τελική κίνηση. 
Το ραντάρ Synthetic Aperture Radar (SAR) είναι της ισραηλινής ELTA EL/M παρέχοντας εικόνες με ευκρίνεια 1 μέτρου από τα 60 μίλια. Άσκηση προσβολής λοιπόν από τους συμμάχους! Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα άρθρο για το πλάτος συνεργασίας των συμμάχων Ισραήλ-Τουρκίας στα εξοπλιστικά. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα φωνήεντα με τις γαλάζιες ακτίνες θα απελευθερώσουν τις δυνατότητές τους όπως πάμε. Άραγε το Βρετανοτουρκικό κοντοσούβλι πώς μυρίζει; Ερώτηση προς Ε49. Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να σοβαρευτούν οι Αγγλο-Τουρκο-Εβραιοσιωνιστές διότι μια όξυνση παρά τις χορεύτριες που διαχειρίζονται εδώ κάποια πράγματα, μπορεί να ενοχλήσει και τα αλλοδαπά φωνήεντα και κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε γενοκτονία τους κατά μεγάλο μέρος ελληνογενείς πληθυσμούς της Ανατολίας και της Βρετανίας από παράπλευρες απώλειες. (Ο μη Έλλην εις την ελληνικήν είναι ποταπός και όχι αλλοδαπός).

Οι κραυγές ΑΕΡΑ και ASANA έχουν μία διαφορά. Ο Αέρας σηκώνει ό,τι μπορεί, η ASANA ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΝΕΙ που λέει ο λαός ΟΛΟΥΣ! ΙΩΚΗ ΜΕΤΑ ΑΙΓΙΔΟΣ ΘΗΣΑΝΟΕΣΣΑΣ. 

πηγή



Σχόλια