ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ CDC ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


«Το CDC (Κέντρo Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) ασχολείται με τη βρεφοκτονία σε συνεννόηση με τους κατασκευαστές εμβολίων για να κρύψει τον αριθμό των θανάτων που προκαλούνται από τα ....
εμβόλια, εξηγεί μια νέα έρευνα από το Δίκτυο Πληροφόρησης Εμβολίων.

Ακόμα κι αν οι επιστήμονες του CDC αποδείξουν ότι τα εμβόλια προκαλούν έντονες αυξήσεις σε εμβρυϊκούς θανάτους, η κυβερνητική υπηρεσία που προωθεί τα εμβόλια θα συνεχίσει να διεξάγει "μαυρίλα και κατήφεια" με εκφοβιστικές τακτικές εκστρατείας εμβολιασμών, επινοώντας απάτες "ψευτοπανδημίας" για να πείσουν τις έγκυες γυναίκες να λαμβάνουν περισσότερες ενέσεις εμβολίων.

Ένας επιστήμονας έχει καταγράψει μια αύξηση 4.250% σε θανάτους εμβρύων κατά τη διάρκεια του 2009/10 με την φάρσα της πανδημίας του H1N1 που κατασκευάστηκε από το CDC που εργάστηκαν σε συμπαιγνία με τους εμπειρογνώμονες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που είχαν δωροδοκηθεί από τους παρασκευαστές εμβολίων.

Μέχρι μόλις τα τελευταία λίγα χρόνια, το ιατρικό κατεστημένο είχε διδάξει ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να λαμβάνουν ποτέ εμβολιασμούς γρίπης. Αλλά ξαφνικά, χάρη στην εγκληματική συμπαιγνία του CDC και του ΠΟΥ με τη βιομηχανία εμβολίων, τα εμβόλια γρίπης ωθούνται σε έγκυες γυναίκες, με αποτέλεσμα τις αυθόρμητες αποβολές.

πηγη