Ο πρώην τραγουδιστής των «One», Δήμος Μπέκε, επέστρεψε στο «The Voice» και εξομολογείται: «Έπαθα κατάθλιψη μετά τη διάλυση και έφτασα να ανοίγω πρόγραμμα στα μαγαζιά»!

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο τραγουδιστής Δήμος Μπέκε , μετά την επανεμφάνισή του στο The Voice και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος των «One» .
«Μετά τους «One» ακολούθησαν ...
ένα – δυο χρόνια κατάθλιψης. Εμένα που ήμουν και ευαίσθητος, μου στοίχισε λίγο παραπάνω. Δεν το χάρηκα. Πήγα στην πηγή να πιω νερό και έκοψαν τη βρύση. Εκείνα τα δυο χρόνια που ακολούθησαν ήταν νεκρός χρόνος. Αναρωτιόμουν «τι κάνω απ” εδώ και πέρα;» αλλά μέχρι εκεί. Μετά τους «One» οι πόρτες ήταν όλες κλειστές. Εκεί που ήμαστε νούμερο ένα και είχαμε τις καλύτερες συνεργασίες, ξαφνικά μείναμε μόνοι».
Γιατί, όμως, δεν επέστρεψαν ποτέ οι «One» ως μπάντα;  «Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση λόγω Γιώργου Θεοφάνους. Όλο το συμβόλαιο, το brand ήταν κατοχυρωμένο στον Γιώργο. Ήθελε να τελειώσει κι έπρεπε να το σεβαστούμε. Οπόταν μετά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσπάθησα, αλλά τι να κάνεις όταν οι πόρτες στη δισκογραφία είναι κλειστές».
Ο Δήμος Μπέκε συνέχισε την πορεία του μετά το συγκρότημα με αρκετές καλές συνεργασίες, αλλά όπως ομολογεί δεν κατάφερε να εξελιχθεί: «Συνεργάστηκα με τον Βέρτη, τον Πλούταρχο, τον Σφακιανάκη και πολλούς άλλους στις πίστες της Αθήνας, όμως πάντα ανοίγοντας το πρόγραμμα. Πήγα 20 χρόνια πίσω. Ήμουν One και ξαφνικά είχα γίνει ο μικρός τραγουδιστής που άνοιγε προγράμματα. Με είχε ρίξει ψυχολογικά. Έτσι, όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία με το «The Voice» την άρπαξα αμέσως».
Μιλώντας στο elita.com.cy, τόνισε το ρίσκο που πήρε με τη συμμετοχή του: «Ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, γιατί υπήρχε η πιθανότητα να μην με επιλέξουν. Αποφάσισα όμως να το πάρω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τελικά πέρασα και μάλιστα με τα καλύτερα σχόλια. Θεωρώ ότι κέρδισα το στοίχημά μου. Ήθελα να με δει ο κόσμος. Οι περισσότεροι με ξέρουν από τον καιρό των «One», δεν ξέρουν ποιος είναι ο Μπέκε σήμερα».

πηγή