Νικολέττα Πολύζου: Λίγα Λόγια για το Ρέϊκι

Της Νικολέττας Πολύζου.

Το ρέικι θεραπεύει σε όλα τα επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό ,νοητικό και πνευματικό. Έτσι, όχι μόνο βοηθάει στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων σωματικών προβλημάτων και ασθενειών αλλά θεραπεύει σε βαθύτερο επίπεδο ώστε τα συμπτώματα από ....
το άγχος και τις εντάσεις να μην επιστρέψουν. Το ρέικι βοηθάει στην ολική χαλάρωση και όταν είμαστε χαλαροί το άγχος μειώνεται αισθητά. Επίσης βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του σώματος και έτσι μειώνει το άγχος.
Τόσο οι θεραπείες ρέικι όσο και η εκπαίδευση στο ρέικι βοηθάνε πολύ στο να βλέπουμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Δουλεύοντας και θεραπεύοντας τα εσωτερικά τραύματα μπορούμε να νιώσουμε απελευθερωμένοι και δυνατοί να εκφραστούμε ελεύθερα και να ζήσουμε μία αρμονική, ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή. Το ρέικι μας βοηθάει να βλέπουμε τη ζωή ως παρατηρητές και να μη νιώθουμε παγιδευμένοι στις καταστάσεις. Να έχουμε ειρήνη με τον εαυτό μας και εσωτερική γαλήνη.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μετά από τις θεραπείες ρέικι να μην νιώθουμε άγχος για τις καταστάσεις που προηγουμένως μας προκαλούσαν ένταση, να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις σκέψεις μας, να εκφραστούμε συνολικά σαν άνθρωποι και να προσελκύσουμε στη ζωή μας καταστάσεις και ανθρώπους που βοηθάνε στο μονοπάτι της ζωής μας.
Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το ρέικι μας βοηθάει να “στεκόμαστε τα πόδια μας”, να εστιάζουμε στους στόχους μας και τα θέλω μας με βάση τη διαίσθησή μας. Έτσι, μαθαίνουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και να μη φοβόμαστε.
Αυτό δε σημαίνει ότι με το ρέικι δεν θα ξανανιώσουμε ποτέ εντάσεις ή άγχος αλλά σίγουρα θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που έρχονται στη ζωή μας με πιο υγιή τρόπο, δουλεύοντας σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά.
Το ρέικι μας βοηθά να νιώθουμε μέρος του συνόλου και κυρίως μας 
βοηθά να βιώσουμε μία ζωή με ευεξία, αρμονία και ισορροπία χωρίς άγχος!


Σχόλια