ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ BOEING ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ!!!!

Είναι πλέον και επίσημο από την αεροπορική εταιρία Malaysia Airlines, η οποία με ανακοίνωσή της που θα την δείτε ( ΕΔΩ ), δίνει τέλος στα σενάρια για τρομοκρατικό χτύπημα όσον αφορά το Boeing της το οποίο είχε ....
χαθεί για πάνω από μισό μήνα !!

Λίγη ώρα αφότου αυστραλιανά αεροσκάφη εντόπισαν αντικείμενα στο νότιο Ινδικό, η αεροπορική της εταιρείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το αεροπλάνο έπεσε και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε αφότου τα αυστραλιανά αεροσκάφη εντόπισαν συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό που προφανώς ανήκουν στο μοιραίο boeing. Πλάνα από τα συντρίμμια που ακόμη καπνίζουν, μετέδωσε η Telegraph.

Οι συγγενείς των επιβαινόντων ήξεραν την τραγική πραγματικότητα βαθιά μέσα τους. Δεν έπαυαν όμως να ελπίζουν. Μέχρι τη στιγμή που έλαβαν το SMS που επιβεβαίωνε τους χειρότερους φόβους τους.

Με αυτό τον τρόπο αποφάσισε να τους ενημερώσει η Malaysia Airlines πως οι άνθρωποί τους χάθηκαν για πάντα. Πριν γίνει η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Μαλαισίας, η αεροπορική εταιρεία έστειλε με μήνυμα στο κινητό των συγγενών μία σύντομη ανακοίνωση που τους διέλυσε κάθε ελπίδα.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ήταν το SMS.

Η εταιρεία βάζει πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να μεταφερθούν οι συγγενείς των θυμάτων στην Αυστραλία εκεί όπου διεξάγονται οι τελευταίες έρευνες για τον εντοπισμό του μοιραίου Boeing. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί συντρίμμια στη θαλάσσια περιοχή, τα οποία πιθανολογείται πως είναι του μοιραίου αεροσκάφους.

πηγή

Σχόλια