ΣΥΡΙΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η MICROSOFT ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ FBI!!!

Απο τον Ευρωμαϊντανό

Hackers Συρίας αξίωση να αποκαλύψετε Microsoft τιμολόγια για το FBI
Με Jared Keever, Παρ. 21 Μαρτίου, 2014

Microsoft χρεώνει τα εκατοντάδες FBI χιλιάδες δολάρια το μήνα για να δείτε τα ....
στοιχεία των πελατών, σύμφωνα με μια πρόσφατη ιστορία από την Daily Dot. Η ιστορία βασίζεται σε έγγραφα και τα τιμολόγια που φέρεται hacked από το συριακό ...
Ηλεκτρονικός Στρατός και παρέδωσε στην Daily Dot για επαλήθευση.

Τα έγγραφα φαίνεται να είναι emails που ανταλλάσσονται μεταξύ της ομάδας του Microsoft Παγκόσμιο Ποινικό Συμμόρφωσης και Ψηφιακής Τεχνολογίας Μονάδα τομής του FBI. Αν δεν φαλκιδεύεται από την ΣΕΠΕ, μια ομάδα πιστοί στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ-Άσαντ, τα τιμολόγια είναι η απόδειξη ότι η Microsoft χρεώνει το FBI όσο 200 δολάρια ανά αίτηση παροχής πληροφοριών. Η πιο πρόσφατη τιμολόγιο στα έγγραφα ήταν hacked από το Νοέμβριο του 2013 και ήταν για $ 281 000.

Ούτε η Microsoft ούτε το FBI θα επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των εγγράφων. Ένας εκπρόσωπος της Microsoft είχε πει το Verge, όμως, ότι οι πράξεις αυτές δεν είναι μυστικό και χρέωσης του FBI για τις αιτήσεις αυτές ήταν τυπική διαδικασία.

"Όσον αφορά τις αιτήσεις επιβολής του νόμου, δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο εδώ», ο εκπρόσωπος έγραψε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. "Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, οι εταιρείες μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση για τα έξοδα που συνδέονται με τη συμμόρφωση με την έγκυρη νομική παραγγελίες για τα δεδομένα των πελατών. Έχουμε προσπαθήσει να ανακτήσει κάποιες από τις δαπάνες που συνδέονται με τέτοιου είδους εντολές. "

Christopher Soghoian, ένας τεχνολόγος για την Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, υποστήριξε ότι η χρέωση των τελών για το FBI είναι ένα καλό πράγμα, διότι δημιουργεί ένα ίχνος χαρτιού και καταγράφει την ποσότητα των αιτήσεων που υποβάλλονται από τις αρχές επιβολής του νόμου. Το 2010, Soghoian επίθεση της Microsoft για να μην χρέωσης της υπηρεσίας κατά των ναρκωτικών για παρόμοια αιτήματα.

Nate Cardozo του Electronic Frontier Foundation συμφωνεί ότι η τιμολόγηση είναι θετική.

"Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι απολύτως γνωρίζουν πόσα χρήματα πρόκειται προς αυτήν την κατεύθυνση», είπε.

Cardozo πιστεύει ότι τα έγγραφα είναι πραγματικό.

«Δεν βλέπω καμία ένδειξη ότι δεν είναι πραγματικό», είπε. "Αν ήμουν έτοιμος να ψεύτικο κάτι σαν αυτό, θα ήθελα να προσπαθήσω να υποκρίνεσαι ένα πολύ πιο εντυπωσιακό από αυτό."

Το πιο εντυπωσιακό μέρος της ιστορίας, τότε, μπορεί να είναι ακριβώς το πόσο εύκολο ήταν για το ΣΕΠΕ να αποκτήσει τα έγγραφα. Ashkan Soltani, ο οποίος συνέγραψε μια μελέτη του Γέιλ σχετικά με το κόστος των εν λόγω προγραμμάτων, επέτρεψε να αναλύσει τα έγγραφα για την εφημερίδα Daily Dot. Εκείνος έφυγε σοκαρισμένος ότι το FBI διεξήγαγε την επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

"Νόμιζα ότι θα ήταν πιο ασφαλές σύστημα», είπε.

πηγή

Σχόλια