50 μέρες για το μεγάλο κούνημα...+-2 !!

Τα έχουμε πει και ξαναπεί , όταν το κοιτάς το ρημάδι αλλάζει , μια είναι κύμα ,μια είναι σωματίδιο!

Ξεκάθαρα , έρχεται μεγάλο κούνημα στην....
χώρα μας !

Η άμυνα θα είναι αν Η Ιταλία κουνηθεί πρώτη και γερά ....άλλα μιλάμε για μεγάλη δύναμη αυτό που είναι να σκάσει!

Αρα τι να στοχεύσεις τώρα ; Ιταλία ; Εκεί δεν υπάρχουν άνθρωποι ; ...Να στοχεύσεις σε νερό; Ναι άλλα που; ...πρέπει να είναι σε σημείο που δεν θα έχουμε περίπτωση από τσουναμι !!

Βέβαια όλα αυτά ανήκουν σε σε ότι μέχρι σήμερα εχει καταμετρηθεί σαν γνώση , δηλαδή σε ότι ήδη έχει εμφανιστεί στο υλικό πεδίο.... !!

Θα τολμήσω , αυτό κάνω πάντα ..όπως και τώρα ...πωωω ..θέλω πολύ να γίνω ρεζίλι αυτή την φορά !!

Έχω ξαναπεί ότι τα παλιά τα χρόνια οι αρχαίοι πρόγονοι του ανθρωπίνου είδους είχαν τεχνικές κρυφές για μας σήμερα που μπορούσαν είτε να ενεργοποιούν ηφαίστεια είτε να τα εξευμενίζουν ...είτε να δημιουργούν σεισμούς είτε να τους κοιμίζουν!

Συνήθως το τυπικό είχε μέσα και την έννοια θυσία ...

Πάμε στα αν...αυτά που νομίζετε ότι είναι αν αυτό τότε εκείνο και αν δεν τότε ναι ..και με τρολαρετε ότι αυτά τα κάνω για να είμαι πάντα μέσα !(Ενώ γράφω για να μην είμαι μέσα χαχαχα) !

Αν στοχευσω σε θυσία ....πεδίο πληροφορίας σε θυσία ...τότε ...μια θυσία μπορεί να το κινήσει ποιο γρήγορα ...και μέσα στην κίνηση να το στρέψουμε αλλού....χμμμ....τι λέει ρε ο τρελός !

Ποιος τολμά να πει ότι μπορεί να δημιουργήσει γεγονός εε; Και αντε το είπες ....είναι δυνατόν να επιλεχθεί κάτι με θυσία;...Τι είμαστε βάρβαροι;

Ωραία ..Νερό επικίνδυνο...δεν έχουμε ακόμα πλήρη έλεγχο τοποθεσίας, Γεγονός Σοκ-Θυσία...δεν μας επιτρέπει η ηθική μας , αρα που... ;

Το βρήκα στα ΣΗΜΑΔΙΑ...Στον ουρανό....Σου έχω στείλει δυο σημάδια ....για να δεις ότι δεν είναι τύχη,,,...

Αρα , εγώ ο γραφικός Stranger .... Στοχεύω στον αέρα ...εκεί που θα φανουν τα σημάδια ... Στοχεύω τον ΑΕΤΟ...

Τον Ιούνιο που έρχεται ΑΕΤΕ φερε την ηρεμία κόντρα στην οργή της γαίας ....ανέλαβε εσύ την ευθύνη του γεγονότος που θα σταματήσει την οργή της φύσης ενάντια στην χώρα μου....

Άφησε μου τα σημάδια να γνωρίζω ότι εισακουστηκα...

Στόχευση στον Αέρα ... αυτόν που μπορεί να ταξιδεύει μακριά , που είναι ελαφρύς σαν πούπουλο άλλα μπορεί να γίνει αμόνι αν θυμώσει... Ξέσπασε την οργή σου αέρα να εκτονώσεις την ενέργεια της γης .... εκεί που κατοικούν όλοι όσοι εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι άξιοι...

Το σημάδι σου θα το δούμε όλοι...σε όλο τον πλανήτη!

Stranger....

Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΙΠΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ 50 ΗΜΕΡΩΝ...ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

πηγή

Σχόλια