Σενάρια αντιμετώπισης επίθεσης... ζόμπι έχει καταστρώσει το αμερικανικό Πεντάγωνο!!!

Ο αμερικανικός στρατός έχει ένα σχέδιο έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο. Είτε πρόκειται για πυρηνική επίθεση των Ρώσων, είτε για απαγωγή Αμερικανού πρεσβευτή από βαρόνους των καρτέλ, είτε για εισβολή... ζόμπι.

Οι ιθύνοντες του....
αμερικανικού υπουργείου Αμύνης πρέπει να βλέπουν πολλή τηλεόραση ή θρίλερ, αλλιώς δεν εξηγείται ότι έχουν ξοδέψει χρήμα και χρόνο για την εκπόνηση σχεδίου επιβίωσης στην περίπτωση που οι ζωντανοί-νεκροί βγουν στους δρόμους. Aμερικανοί αξιωματούχοι έχουν έτοιμο μέσα στο ηλεκτρονικό τους σύστημα ένα απόρρητο έγγραφο, το οποίο ονομάζεται “CONOP 8888” και το οποίο προβλέπει εξόντωση των ανθρωποφάγων όντων προκειμένου “να διατηρηθεί η ιερότητα των ανθρώπων”.
Πρόκειται για ένα σχέδιο επιβίωσης, το οποίο αναφέρει πώς οι επιτελείς του στρατού θα προσπαθήσουν να απομονώσουν την απειλή από τους ζωντανούς-νεκρούς- ξεκινώντας από τους σαρκοφάγους για να καταλήξουν στους...φυτοφάγους- και να τους αφανίσουν.


“Επειδή τα ζόμπι θέτουν απειλή σε όλους τους ζωντανούς ανθρώπινους οργανισμούς, θα είμαστε έτοιμοι για να διασφαλίσουμε την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής και να κατευθύνουμε τις επιχειρήσεις με γνώμονα τη στήριξη του ανθρώπινου πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών εχθρών μας”, αναφέρει το CONOP 8888 ή αλλιώς “Αντεπίθεση στην κυριαρχία των Ζόμπι”, που έχει στη διάθεση του το Foreignpolicy. Οι συντάκτες του εγγράφου, το οποίο φέρει την ημερομηνία 30 Απριλίου 2011, επισημαίνουν μάλιστα τη...σοβαρότητα της κατάστασης, διευκρινίζοντας ότι “το σχέδιο δεν έχει καταρτιστεί ως αστείο”.

πηγή

Σχόλια