ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποιους τραπεζιτες καναμε πλουσιους; τους φουφουτους;

 
Από τον Πόρτα – Πόρτα*

Τι ειναι το ring fencing;
οποιος γνωριζει τι ειναι το ring fencing καταλαβαινει τι καταφερε η Τροικα με τα υποκαταστηματα Κυπριακων Τραπ και το χαρισμα σε ....
Ελληνικες!

(Ν)Τροπολογία – πρόκληση με την οποία απαλλάσσεται αναδρομικά η Τράπεζα Πειραιώς από Πειραιώς από φόρους και τέλη εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψαν από την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, πέρασε αιφνιδιαστικά το απόγευμα στην Βουλή.

Η τροπολογία – δώρο της κυβέρνησης στην Τράπεζα Πειραιώς προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι προκάλεσαν ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα.

Αλλά η κυβερνητική πλειοψηφία (δυστυχώς) αποφάσισε να χαρίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στους ιδιοκτητες-μεγαλομετόχους της Τραπέζης

Πειραιώς, υπερψηφίζοντας την σκανδαλώδη αναδρομική απαλλαγή της φορολόγησης της.

Με ψηφοφορία επί των άρθρων και ονομαστικές ψηφοφορίες τις οποίες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τέσσερα άρθρα και μία τροπολογία, ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον προληπτικό έλεγχο των τραπεζών.

Οι διατάξεις που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, υπερψηφίστηκαν με ψήφους 144 υπέρ και 99 κατά και αφορούν:

- Την αναδρομική απαλλαγή της Τράπεζας Πειραιώς από φόρους και τέλη που προέκυψαν από την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
Η διάταξη στηλιτεύτηκε ιδιαίτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ κατά της συγκεκριμένης ρύθμισης όπως έχει, τάχθηκε σε παρέμβασή του και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος πρότεινε να παραμείνει η οφειλή της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά να αποπληρωθεί αργότερα – χωρίς η πρότασή του να γίνει δεκτή (άρθρο 168).



ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ALVAREZ MARSAL…ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΧΑΣΕ 3-3,5ΔΙΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ…ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



*”Δημήτρης Κ. Καμμένος ( Πόρτα Πόρτα )
Επιχειρηματίας, Οικονομικός Αναλυτης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
Ανεξάρτητοι Έλληνες

πηγή

Σχόλια