Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα των Αμμόλοφων Νέας Περάμου Καβάλας από το ΤΑΙΠΕΔ και την κυβέρνηση Σαμαρά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διαπιστώσαμε ότι έκταση 165 στρεμματων στους Αμμόλοφους Νέας Περάμου Καβάλας βρίσκονται στην σελίδα του ΤΑΙΠΕΔ ως αγγελια για πώληση με σκοπο την δημιουργία παραθεριστικών ....
κατοικιών οπως αναφέρεται και στο site του ΤΑΙΠΕΔ. Εμείς σαν κάτοικοι της περιοχής αλλά και σαν επισκέπτες και φίλοι των παραλιών των Αμμολόφων που είναι μια περιοχή φυσικού κάλλους με συγκεκριμένα περιβαντολλογικα χαρακτηριστικά και θεωρείται ως αρχαιολογική ζώνη αντιδρούμε σε αυτό το εθνικό ξεπούλημα της περιοχής μας.

Δημιουργήσαμε αυτό το ψήφισμα που εναντιώνεται στο ξεπούλημα των ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ και ελπίζουμε να πιάσει τους στόχους του με σκοπό να σταλεί στην Ελληνική Κυβέρνηση και στο ΤΑΙΠΕΔ.

Θεωρούμε ότι…..  δεν μπορεί μια παραλία που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο να ξεπουλιεται για ενα κομματι ψωμι.

Θεωρούμε ότι δεν μπορεί η περιοχή των Αμμολόφων να ξεπουλιεται ετσι απλα με τα απομεινάρια των Βαλκανικων πολεμων να υπαρχουν ακομα και να μας τονιζουν οτι οι προγονοί μας πολεμησαν για την Ελευθερια της περιοχης μας.

Θεωρούμε ότι δεν μπορεί μια περιοχή σαν τους Αμμόλοφους όπου από αρχαιότατων χρόνων υπηρξε δραστηριοτητα τωρα να ξεπουλιεται για ενα κομματι ψωμι.

Λεμε απλα ΟΧΙ στο ξεπουλημα της δημοσιας γης,οχι στο ξεπουλημα των παραλιων μας,οχι στο ξεπουλημα της ιστοριας μας,οχι στο ξεπουλημα της ελευθεριας μας.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ στο… https://secure.avaaz.org/el/petition/Elliniki_KyvernisiTAIPED_Leme_OHI_sto_Xepoylima_tis_Paralias_AMMOLOFON_NEAS_PERAMOY_KAVALAS/?sfgRxhb

πηγή

Σχόλια