Γιούχα, συνθήματα και αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

- Ο ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΆΡΙΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΙ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΉ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ
- ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΔΟΚΊΜΑΣΑΝ ΑΠΟΛΥΜΈΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΊ ΦΎΛΑΚΕΣ
- ΈΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΌΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΙ ΤΟ....
ΕΞΑΓΡΙΩΜΈΝΟ ΠΛΉΘΟΣ
- Ο ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΉΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΎΣ ΦΎΛΑΚΕΣ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎΣ
- "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΊ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΊ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΈΣ ΔΙΏΞΕΙΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ, ΈΧΕΙ ΤΟ ΣΎΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ 1989" ΔΉΛΩΣΕ ΣΤΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ Ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Όπως διαβάζουμε στο onlarissa, αν και ο χώρος κοντά στο ξενοδοχείο που βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θύμιζε "φρούριο" δεν έλειψαν τα επεισόδια και οι εντάσεις....
φωτό από larissanet

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε περιφερειακά μέσα ενημέρωσης απ” όλη τη χώρα.
φωτό από onlarissa

Στο πεζόδρομο βρέθηκαν απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες οι οποίοι παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Κάποια στιγμή η ένταση ξεπέρασε τα όρια, και η κατάσταση εκτροχιάστηκε. 

Η ενέργεια των αστυνομικών δυνάμεων να απωθήσουν μερίδα των διαμαρτυρομένων που βρέθηκαν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου και να την σπρώξουν δια της βίας στο χώρο μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από εμπόρους που είδαν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους να κινδυνεύουν.
φωτό από onlarissa

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να καταλαγιάσει η ένταση και να ηρεμήσει η κατάσταση.
φωτό από larissanet
Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία και του τοπικού βουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη. Δε συνέβη το ίδιο με τους εκπαιδευτικούς, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στο onlarissa.gr ο κ. Σαχινίδης, ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο παρουσία των τηλεοπτικών φακών.

"Μας απειλούν με ειδικά δικαστήρια"

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι διακατέχεται από το «σύνδρομο ου 1989». «Χυδαιολογεί, μας απειλεί με εισαγγελικές διώξεις, με ειδικά δικαστήρια, «θα σας βάλω φυλακή». Εχει το σύνδρομο του 1989. Είναι το ίδιο επιτελείο. 'Ιδιες φιγούρες, ίδια ονόματα. Αυτά ξέρουν. Τα έκαναν στον Ανδρέα Παπανδρέου και τη δημοκρατική παράταξη. Τώρα βάζουν και τη Ν.Δ.», παρατήρησε.

Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι η ίδια που είχε και όταν ήταν στο 4%, με τις ίδιες αντιθέσεις και υπογράμμισε ενδεικτικά πως ο κ. Τσίπρας έχει τις ίδιες αντιθέσεις που είχε με τον κ. Λαφαζάνη. Για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν είναι αριστεροί, είναι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έχουν απογοητευθεί, είδαν σαν «όχημα ευκαιρίας» τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ τους θέλει και πάλι κοντά του.
φωτό από larissanet

Για τους αντιμνημονιακούς είπε ότι «προσεύχονται τρεις φορές την ημέρα μη τυχόν και βγούμε από το Μνημόνιο και την κρίση», ενώ για το «Ποτάμι» και τον Σταύρο Θεοδωράκη επισήμανε ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ιδεολογικά και πολιτικά.

πηγή









Σχόλια