ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Τι να γράψουμε για σας.. δυστυχώς έχετε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας. Έχοντας ξεχωρίσει από τον όχλο, ξέρετε πλέον ότι ο όχλος είναι η....
συνέχεια του ζωικού Βασιλείου σαν εξέλιξη, και έτσι, μετά από τον όχλο έχετε αποκτήσει προσωπικότητα, και ξέρετε πολύ καλά ότι προσωπικότητα σημαίνει «εγώ».

Με αυτό το εγώ σας συν την ματαιοδοξία σας συν την φιλοδοξία σας, έχετε μπει στις μασονικές σκουλικοτρυπες του Μαυροψύχη, ο όποιος με αυτό τον τρόπο ελέγχει την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Εσείς από την μεριά σας, όσους χρόνους βρεθείτε στα πολιτικά έδρανα, με την στημένη πολιτική που ακολουθείτε, το μόνο που κάνετε είναι να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και να εγκλωβίζετε την ανθρωπότητα.

Ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει στον πλανήτη άνθρωπος που να ασχοληθεί με την πολιτική (και φυσικά μιλάμε για την κεντρική πολιτική σκηνή) που να μην έχει περάσει από «σκουλικοτρυπα», να μην έχει προσκυνήσει τον Μαυροψύχη και να μην είναι κάθε ώρα και στιγμή εντεταλμένος υπάλληλος του, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τα γρανάζια του με κανέναν τρόπο.

Ξέρετε ότι όποιοι από την κεντρική πολιτική σκηνή εναντιώθηκαν στο παγκόσμιο κατεστημένο, ο Μαυροψύχης με τους προβοκάτορες και πράκτορες τους φρόντισε να τους κλείσει το στόμα, δηλ να τους σκοτώσει.

‘Έτσι κι εσείς παίζετε ίσως το πιο άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας, είτε είστε σε δημοκρατικά υποτίθεται πολιτεύματα, είτε είστε μονάρχες, όλοι σας έχετε τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε εξουσία, δια χειρός Μαυροψύχη, έμμεσα ή άμεσα.

Φυσικά, επειδή σας έχουμε πει ότι είναι «α-φιλος», δηλαδή δεν πιάνεται φίλος, σήμερα σας ανεβάζει στην κεντρική πολιτική σκηνή, και ακόμα και να τον υπηρετήσετε πιστά, ακόμα και αν πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα για να μπερδέψει τους νοες των ανθρώπων, σας δίνει εύκολα βορα (τροφή) σε πληρωμένους φονιάδες.

Έχετε παραδείγματα την θητεία του Μπουμαρακ στην Αίγυπτο, του Σανταμ στο Ιρακ, του Κανταφι στην Λιβυη.

Ο ίδιος ο Μαυροψύχης τους ανέβασε στην πολιτική σκηνή πριν μερικές δεκαετίες, αυτοί βέβαια τον υπηρέτησαν όπως έπρεπε, αλλά επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επειδή είναι και α-φιλος (δεν πιάνεται φιλος) τους σκοτωσε με ατιμωτικο τρόπο και τους καθαίρεσε σε μηδέν χρόνο και με συνοπτικές διαδικασίες. Δηλαδή για τον Σανταμ Χουσειν ήταν η κρεμάλα, και στον Κανταφι παλουκωμα.

Ακόμα και στους πλανητάρχες του σήμερα, που έχει το πολύ για οκτώ χρόνια θητεια λάμπουν από πάνω τους τα φώτα και έχουν ατελείωτο κόσμο για ασφάλεια ή γίνεται μεγάλο θέμα οπουδήποτε και να μετακινηθούν, ακόμα και τα λόγια που ξεστομίζουν, μετά από 8 το πολύ χρόνια θητείας (2 τετραετίες) τους ξεχνάει και η μάνα τους.

Δηλαδή, πόσο ξεκάθαρα φαίνεται ότι όλοι οι τίτλοι, τα φώτα, οι καραμουζες και οι φιλαρμονικές είναι ένα ψέμα.
Βέβαια μέσα από τους πολιτικούς ηγέτες του πλανήτη σας ξεχώρισαν και κάποιες ηρωικές φυσιογνωμίες και εναντιώθηκαν δημόσια στην παγκόσμια μαυρίλα.

Φυσικά όλοι αυτοί με συνοπτικές διαδικασίες αρρώστησαν ξαφνικά και πέθαναν ή ξαφνικά σκοτώθηκαν.
‘Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα για όλους τους υπόλοιπους που δεν αρρωστήσατε τυχαία με θάνατο, που δεν σας παλούκωσαν, δεν σας κρεμάσανε αλλά και που ακόμα με το που σβησανε τα φώτα της δημοσιότητας είστε ζωντανοί, αποδεικνύεται περίτρανα μόνο ένα: ότι υπηρετήσατε πανάξια τον Μαυροψύχη.

Μόνο που η εργασία σας ήταν να υπηρετήσετε την χώρα σας την πατρίδα σας, την ανθρωπότητα και μέσα από έντεχνες στημένες εκλογές τελικά υπηρετήσατε τον Μαυροψύχη.

Το πώς έχετε φτάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή κυρίως, δηλαδή την διαδρομή σας από τα φοιτητικά χρόνια, προσωπικά εσείς οι ίδιοι το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.

Όσο και χαμηλό βεληνεκές ευφυΐας και να έχετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο τρόπος που ασκείτε την εξουσία και κάθε μπουρδολογια που παρουσιάζετε σαν νόμο, είναι απαράδεκτος. Οι νόμοι που εφαρμόζετε αντί να βοηθούν τους ανθρώπους, τους καταδυναστεύουν. Έμμεσα κυριολεκτικά τους πεθαίνουν. Όμως εσείς συνεχίζετε τα ίδια, δηλ να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και όχι τους ανθρώπους.

Και όπως και στις προηγούμενες επιστολές προς τους αστυνομικούς, δικαστές, ακριβώς και το ίδιο και με εσάς, έχετε μια τελευταία ευκαιρία, πρώτα για εσάς και μετά για τους ανθρώπους, να αλλάξετε πρώτα σε κάθε πολιτική πράξη, και αντί για τον Μαυροψύχη να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα και όχι τον Μαυροψύχη σ’ αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους.
Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να κάνετε κάτι ασύλληπτο, τόσο για εσάς όσο και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Τέτοια άλλη ευκαιρία δεν πρόκειται να σας ξαναπαρουσιαστεί ποτέ.

Κατανοήστε την σοβαρότητα των καιρών και μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Όποια πολιτική δύναμη και να έχετε, οποία χρήματα και να έχετε αποκτήσει, όσο μεγάλοι και τρανοί να αισθάνεστε, προσπαθήστε να απαγγιστρωθείτε από τον α-φιλο Μαυροψύχη και να ενωθείτε με την ανθρωπότητα.

Το πώς θα μπορούσατε να προσφέρετε στους ανθρώπους υλικά αγαθά, το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Όπως γνωρίζετε, τα στημένα και ψεύτικα χρήματα, τις παν-ηλίθιες λέξεις «φόροι, ελλείμματα, δημοσιονομική πολιτική, ισοζύγιο» και όλες αυτές τις μπούρδες, ακυρώστε τα όλα, λίγο πριν το Νώε, μαζί με τους δικαστές, τον νομοθέτη, τους αστυνομικούς και τις ένοπλες δυνάμεις, και δώστε στον εαυτό σας την μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσε να νιώσει και ταυτόχρονα κάντε το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρωπότητα,
Όσο και να σας κυνηγήσει ο Μαυροψύχης στα 7.200.000.000 ψυχές που κατοικούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας είναι λιγότερο από 1% εκείνοι που θα μπορούσαν να σας κάνουν κακό.

Απευθυνθείτε στο 99% της ανθρωπότητας, ενωθείτε μαζί τους και μην φοβάστε τίποτα. Οι δυνάμεις βοήθειας που είναι ήδη στον πλανήτη σας είναι χωρίς όριο. Η βοήθεια που ήδη δέχεται ο πλανήτης σας είναι και αυτή χωρίς όριο. Γι αυτό λίγο πριν το τέλος της σημερινής μαυρίλας συνταχθειτε με το καλό το δικό σας και της ανθρωπότητας.

Καλή επιτυχία.

πηγή