Ποιος είπε ότι έχουμε διαφορές με την Τουρκία; (Βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η πάγια πολιτική της Τουρκίας σε λαϊκό επίπεδο είναι εδώ και χρόνια όχι μόνο η εξίσωση του....
θύματος με τον θύτη, αλλά ακόμα περισσότερο, η δικαίωση του θύτη σε βάρος του θύματος. Αυτή η τουρκική πολιτική δεν φείδεται προσπάθειες και δαπάνες όπως το βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Έτσι, την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο στην Θράκη και αλλού έχει χτυπήσει κόκκινο, την ίδια ώρα που στην ίδια την Τουρκία ένα καταπιεστικό ισλαμικό καθεστώς κλείνει στα μπουντρούμια δημοσιογράφους, σφάζει τις μειονότητες και στηρίζει τους δολοφόνους Τζιχαντιστές, ένα τουρκικό τηλεοπτικό συνεργείο βρήκε την ευκαιρία να έρθει στην Αθήνα και να …ρωτήσει τον κόσμο τι σκέφτεται για τους Τούρκους!

Οι περισσότερες απαντήσεις στα αγγλικά και στα ελληνικά, ήταν πως… όλα είναι ωραία και καλά, δεν μας χωρίζει τίποτα, είμαστε ίδιοι, πέταξαν και κάποιες χαρακτηριστικές λέξεις όπως ντονέρ και άλλα.

Όλοι οι ερωτώμενοι μόνο που δεν έστρωσαν το χαλί στην μεγάλη «φίλη» και σύμμαχο μας «Τουρκία», αποδίδοντας τα εύσημα στους Τούρκους. Με λίγα λογία…no problem! Μάλιστα κάποιοι δημιούργησαν και αίσθημα ενοχής για τα αντιτουρκικά αισθήματα κάποιων… ασυγχώρητων και οπισθοδρομικών Ελλήνων.

Βίντεο



Ο καλύτερος τρόπος να ξεχνάμε όχι μονή την ιστορία αλλά την σημερινή πραγματικότητα και να αγνοούμε ότι κάποιοι απειλούν με αφανισμό την ίδια μας την ύπαρξη, είναι το κλίμα που παρουσιάζει αυτό το τουρκικής παραγωγής βίντεο. Σκεφτείτε τις εντυπώσεις που θα προκαλέσει στο τουρκικό κοινό.

Εμπρός λοιπόν στα βήματα που χάραξε ο μεγαλος ΓΑΠ!

Δεν ξέρω τι να πω, ίσως μας… χρειάζεται ακόμα λίγη τουρκική ή οθωμανική Σαρία, μπας και επιτέλους ξυπνήσουμε και καταλάβουμε κάποια μεγάλα προπαγανδιστικά «παιχνίδια» που παίζουν σε βάρος μας.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

πηγή


Σχόλια