6/5/2018 Ελλάδα -Ο Ήλιος δείχνει πανέτοιμος

Όσοι πιστοί προσέλθετε. Εκτός των πρακτόρων, προβοκατόρων, προδοτών, εφιαλτών, τραπεζιτών, παπικών, παλαιοδιαθηκών, ισλαμιστων, περιούσιων, κινέζων και....
λοιπών περιττωμάτων υπηρετόντων του
Μαυροψύχη. Όλοι οι υπόλοιποι ακολουθήστε.

Ματθαίος 4:19 Και τους είπε: «Ελάτε μαζί μου και εγώ θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων».



Ο πυρήνας του πλανήτη είναι πλέον εκτός τροχιάς. Τα ύδατα είναι το επόμενο στοιχείο που θα φτάσει περίπου στον ουρανό ,μετά από την άμμο. Οπότε οι στεριές θα αλλάξουν.

Το σημείο που θα λάβει χώρα αυτό το κοσμικό γεγονός θα είναι στο βόρειο πόλο. Η ήπειρος της αμερικής και οι βόρειες χώρες της Ευρώπης που έχουν φέρει τον απόλυτο πόνο στην ανθρωπότητα, θα βυθιστούν στο νερό μέσα σ ενα αμεσο προσεχές βράδυ.

Δηλ, το βόρειο ημισφαίριο θα έχει νύχτα. Η γη θα εκπνέει. Ο ήλιος θα εισπνέει, απλά αυτή η εισπνοή του εν όψη της εκπνοής του πλανήτη γη στο βόρειο ημισφαίριο, θα είναι ασύλληπτα δυνατή, γιατι ο κεντρικος ηλιος του ηλιου μας, ονομα αλκυόνα, κεντρικος ηλιος των Πλειάδων, οπου ανηκει και ο πλανητης γη, θα βοηθησει τον ηλιο του πλανητη γη να εχει την απολυτη καθαρση, το απολυτο ξεπλυμα.

Από 4/5/18 έχουμε μπει στους 676 μηνες από τις 4/2/1962 ( ο ανθρακας 12 γινεται ανθρακας 7. οπου το 666 μεταλλασεται σε 676 – η ανθρωποτητα θα ζησει το πιο απιστευτο), οπου οι πραγματικοι αφυπνισμενοι, και οχι οι αφυπνισμενοι -μπερδεμενοι, ξερουν 100% οτι μπηκαμε στην εποχη του Υδροχοου. Φυσικα για τους μπερδεμενους, ή όλους τους υπολοιπους κοιμησηδες, 14/5/18 εχουμε τα εβδομικοστά γενεθλια του συγχρονου μαυροψυχη εβραικης φυλης (Ισραηλ) και φυσικα παλι τυχαια για ολους τους κοιμησηδες, την επομενη των 70 ετων του ισραηλ, (15/5/18) μπαινει ο πλανητης Ουρανός στο ζωδιο του Ταυρου (Ταυρος σημαινει Γη), οποτε ο Ουρανός, αυτός ο απρόβλεπτος και χωρις ορια επαναστατης, θα πεσει στο κεφαλι της γης, οχι για να φερει πονο, αλλα μεσα απο το νερο, να φερει την απολυτη καθαρση παντου.

Οσοι κατοικοι της ανθρωποτητας και φυσικα κυριως Έλληνες, εχει ερθει η εποχη που ολες οι ηθικες ψυχες, γεματες αρετες, περιμεναμε γι αυτον τον φυλακισμενο πλανητη με τα τρια φυλα, τα 5 φυλα, τον πάπα, το Ισλαμ, την κινεζικη αναπτυξη και ολα τα τερατουργηματα που θελουν να μας πεισουνε οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα, δηλ εχουν σχεση με το Θεο.

Για τον εναπομειναντα ελαχιστο πλεον χρονο, για ενα βιβλιο που καποιοι ουτε μπηκαν στον κοπο να το ανοιξουν, ή κάποιοι άλλοι προβοκατορες και πρακτορες, που παντα το παγκοσμιο συστημα εκτρεφει, το εχουν αποκαλεσει ή βιβλιο νεοταξιτικο ή βιβλιο ιαχωβάδων ή οποιαδήποτε άλλη αστειοτητα επικαλεστουν. Αν καποιοι από εσάς δεν ειστε ούτε στους κοιμισηδες, ουτε στους αφυπνισμενους – μπερδεμενους, ουτε στους προβοκατορες- πρακτορες του συστηματος, φυσικα εντελώς δωρεάν, μπορειτε να το διαβασετε ή και να ακούσετε:

Σχόλια