FEATURED, ΕΛΛΑΔΑ Καταγγελία Προσβολή στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσπαθεί να προσβάλει χυδαία τη μνήμη των Ελλήνων που έπεσαν θύματα της μαζικής τουρκικής κτηνωδίας. Επιλέγοντας την....
ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου για να υποστηρίξει τις διεστραμμένες «πολύχρωμες» εκδηλώσεις ύποπτων οργανώσεων, που εκμεταλλεύονται με αισχρό τρόπο τα ψυχολογικά και οργανικά προβλήματα μερίδας συμπολιτών μας, ο κύριος Μπουτάρης προσθέτει ακόμη μία αντικοινωνική πράξη στη μακρά σειρά που έχει να επιδείξει κατά τη διάρκεια της ατυχέστατης θητείας του.

Αδυνατούμε να διακρίνουμε εάν πρόκειται για τις ασυναρτησίες ενός δυστυχισμένου παρανοϊκού ή για μία ακόμη σκόπιμη «θεσμική» προσβολή κατά του Ελληνικού Έθνους και της ιστορικής μας μνήμης. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτή η συνεχιζόμενη χυδαιότητα πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Δεν είναι μόνο ζήτημα ιστορικής μνήμης. Πάνω απ’ όλα, είναι το χρέος μιας πολιτισμένης και δημοκρατικής κοινωνίας που σέβεται και τιμά την ιστορία της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καταγγέλλει με βδελυγμία την πράξη αυτή και συμπαρίσταται στις Ποντιακές οργανώσεις και σωματεία που θα διατρανώσουν μεθαύριο το δικαίωμά τους στη μνήμη, με πάγιο αίτημα και βασικό σκοπό την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας!

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 •

πηγή

Σχόλια