H ευθανασία του DNA των ομοφυλόφιλων ανθρώπων..

Xθες έγραψα ένα άρθρο για το θέμα της υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια,  σήμερα νιώθω την ανάγκη να το....
υποστηρίξω με περισσότερη πληροφορία Μιας και νιώθω ότι πολλοί από εσάς δεν καταλάβατε το βαθύτερο νόημα!

Eίναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουν όλοι  την διαφορετική βάση του ζητήματος…  άλλο πράγμα η σεξουαλική επιλογή και τελείως διαφορετικό θέμα η πατρότητα η οικογένεια η μητρότητα και η ανατροφή ενός παιδιού!

θέλω να εξηγήσω Λοιπόν στην κοινότητα τον  γκέι στην Ελλάδα  ότι τους χρησιμοποιεί η νέα παγκόσμια τάξη για να πετύχει τους απώτερους σκοπούς της… Έχω ξαναγράψει άρθρα που εξηγώ αυτό το φαινόμενο!

H ομοφυλοφιλία υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει…. συναντιέται μέσα στη φύση… και όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο μου πολλές φορές η ίδια η φύση χρησιμοποιεί αυτή την επιλογή ως άμυνα για το σύνολο που θέλει να προστατεύσει…

Άρα η θέση μου από την αρχή Δεν είναι κατά της  ομοφυλοφιλίας αλλά κατά  του ψεύτικου φόβου  που έχει δημιουργηθεί μέσα στην κοινότητα των gay  για το θέμα της ομοφοβίας από όλους όσους σήμερα θα σταθούν απέναντι  σε κοινωνικές αποφάσεις που φαίνεται ότι τους ευνοούν αλλά επί της ουσίας είναι χτυπήματα κάτω από το τραπέζι και για τους ίδιους αλλά και για τον κοινωνικό ιστό…. Όπως είπα στο προηγούμενο άρθρο μου για τη λεγόμενη φωλιά!

Ο καθένας από σας είσαστε η εξέλιξη ενός DNA που έχει τις ρίζες του εκατομμύρια χρόνια πίσω,  πληροφορία εξέλιξη δυνατότητες και χαρίσματα Σας έχουν δοθεί με τη γέννηση σας μέσω του χρόνου!

Το να σας οδηγήσει Ο αόρατος νους της νέας παγκόσμιας τάξης σε επιλογές η μάχες οι οποίες επί της ουσίας κάνουν κακό στην ύπαρξή σας δεν νομίζω ότι θα Το θεωρούσατε  την καλύτερη εξέλιξη για σας!

Αν σε ένα πρόβλημα και στη λύση του συμφωνει  το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού ιστού αυτό δεν σημαίνει ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η σωστή και η καλύτερη….  πιο εύκολα πρέπει να σκεφτείτε ότι η επιρροή της μάζας που όταν λειτουργεί συνολικά δεν έχει μυαλό… Έχει επέλθει από έντεχνους  χειρισμούς προπαγάνδας  και χειραγώγησης!

Βλέπετε Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει άνθρωπος ο οποιος μπορεί να πάει κόντρα στο ρεύμα,  όλοι θέλουν να ανήκουν σε μία ομάδα,  ενοχλεί να είσαι ο μοναδικός που πάει κόντρα στο σύνολο…. και αν το αναλύσω σε μεγαλύτερη  μορφή….  όσο αυξάνονται τα νούμερα επιρροής στον κοινωνικό ιστό…  τόσο αυτός   ακολουθεί  την τάση για να προστατεύσει τα συμφέροντα του!

Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι σε ένα χωριό πέντε χιλιάδων ανθρώπων όπου ένας γνωρίζει τον άλλον θα είναι πάρα πολύ δύσκολο φανερά και ξάστερα κάποιος να πάρει θέση για το θέμα υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ιδίως όταν αυτός ο κάποιος έχει συνεργασίες, πελάτες, σχέσεις με ομοφυλόφιλους ανθρώπους!  το εξήγησα χθες στο άρθρο μου ότι πλέον και οι βουλευτές που συμφωνούν συμφωνούν γιατί το κόστος να διαφωνήσουν τους φαίνεται βαρύ!

Αλλά πρέπει να βρεθεί λύση και δικαιοσύνη…  Όπως πρέπει να βρίσκεται λύση και δικαιοσύνη για τα πάντα και όλους…  εθεσα χθες το θέμα  το τι γίνεται με το παιδί;  ποιος ρωτάει το παιδί αν θέλει να έχει δύο γονείς με το ίδιο πρόσημο ενέργειας!… αν θέλει ένα παιδί που ηδη ηταν άτυχο να μην έχει γονείς να του επιδοθεί με νόμο από ένα κράτος να μην έχει μητέρα!

Είμαι σίγουρος και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους αξιους  και με πραγματική ηθική που ανήκουν στην γκει κοινότητα  ότι Πολλοί από σας διαφωνούν στο να δημιουργηθεί το νομικό πλαίσιο ώστε να χτυπηθεί ο όρος οικογένεια  και να χτυπηθεί στη φυσική του μορφή η ανατροφή ενός νέου ανθρώπου!

Ταυτόχρονα είμαι 100% σίγουρος ότι οι πιέσεις που δέχονται μεμονωμένες ομάδες μέσα στην κοινότητα σας να πράξουν ότι χρειάζεται ώστε να χτυπηθεί η οικογένεια στη βάση της  είναι τεράστιες!

Θέλω να επισημάνω λοιπόν πρώτα απο ολα οτι σαν μοναδικά πλάσματα που είσαστε για τη δική μου λογική είναι εξωφρενικό να ζητήσετε να σταματήσει η ύπαρξη του DNA σας πάνω στη γη,  να σταματήσει Η κληρονομικότητα του αίματός σας… και να επιλέξετε να ακολουθήσετε πληροφορία δημιουργημένη με στόχο να χτυπήσει τη φυσική διαδικασία!

Πρέπει οι ίδιοι εσείς που έχετε δώσει τους αγώνες σας να κάνετε μία ενδοσκόπηση στο ίδιο το κίνημά σας και να καταλάβετε ποιοι και γιατί θέλουν συγκεκριμένα πράγματα!

Είναι σημαντικό να έχεις απόγονο  αλλά η λογική και η σωστή διαδικασία Θα πρεπε να πηγαίνει με την έννοια να έχεις έναν απόγονο από το δικό σου αίμα… με το δικό σου DNA… με τα δικά σου χαρίσματα δοσμένα απλόχερα σε αυτό που δημιούργησες… και ταυτόχρονα να δώσεις την ίδια Ευκαιρία και επιλογή στο δημιούργημά σου να έχει τα δύο πρόσημα  ενέργειας που θα το  αναθρέψουν!

Ο καθένας από σας μπορεί να έχει απογόνους με μία παρένθετη μητέρα… με αυτή την Φυσική και λογική επιλογή θα καταφέρετε να δείξετε ότι μέσα στην ψυχή σας δεν κυριαρχεί η κακιά ή ο εγωισμός ο οποίος θα σας δώσει την εντολή χωρίς την έγκρισή του ένα παιδί να μεγαλώσει αφύσικα!!

Τίποτα μέσα στη φύση δεν έχει ανατραφεί χωρίς τα δύο πρόσημα των ενεργειών… χωρίς το γιν και το Γιανγκ… Έτσι ώστε και οι πληροφορίες που θα πάρει να είναι  δίκαιες  στην επιλογή του τι θα επιλέξει να είναι!

Για να γίνει κατανοητό απόλυτα σε όλους σας μέσα στη φύση συναντάμε την ομοφυλοφιλία αν όχι σε όλα σε πολλά είδη… δεν συναντάμε ΠΟΥΘΕΝΑ  και ΠΟΤΕ  ανατροφή  ενός προσήμου!

Είμαστε όλοι μπαταρίες,  ζούμε σε ένα ηλεκτρικό σύμπαν,  οπου η ενέργεια τρέχει και ξεκουράζεται από τη μία μεριά στην άλλη…. αν για κάποιο λόγο  τα πρόσημα δεν είναι δύο αρνητικά μεταξύ τους… αλλά γίνουν ένα… τότε η ροή της ζωής σταματάει… η μπαταρία πεθαίνει….!

Η ενέργεια που δέχεται ένα παιδί  πρέπει να είναι  διπλή…. γιν και γιανγκ… Γιατί μέχρι τα πέντε του έτη δεν μεγαλώνει και εξελίσσεται επειδή του μιλάτε… αλλά ταΐζετε από αυτή την ενέργεια… δεν είμαστε ακόμα σε θέση αυτός ο πολιτισμός να γνωρίζει την αλλαγή που θα μπορούσαν να επιφέρουν οι άνθρωποι οι οποίοι ανατράφηκαν με το ίδιο  πρόσημο!, την αλλαγή που θα μπορούσε να φέρει στην πραγματικότητα, στην φύση,  στην ενέργεια της ζωής!

Το μήνυμά μου Λοιπόν είναι ξεκάθαρο προς όλους σας,  κάνατε τη σεξουαλική επιλογή σας Όπως ήταν και δικαίωμά σας,  Μην ακολουθήσετε ιδέες,  προπαγάνδα, τον εγωισμό μιας Νίκης  η οποια θα εξαφάνισει το DNA σας μέσα από το χρόνο….  αλλά σκεφτείτε γλυκά και ευαίσθητα έτσι όπως είναι δομημένη η ψυχή σας…. το αφύσικο δεν είναι η επιλογή σας… δεν είστε εσείς… και κάποια στιγμή θα πρέπει ίσως να σας ζητήσει και συγνώμη η ιστορία της κοινωνίας…. το αφύσικο είναι να επιλέξετε κάτι το οποίο δεν θα είναι δημοκρατικό…  και δεν θα εξελίξει ηθικα και Δίκαια ένα νέο άνθρωπο!

Μην αφήσετε τον «αγώνα»  να κυριαρχήσει της λογικής και της ηθικής σας…  και μάλιστα μην αφήσετε αυτούς που Ανάμεσά σας επιμένουν σε κάτι το οποίο δεν σας εκφράζει σαν ανθρώπους και σαν ηθος…!

Δώστε δικαίωμα στη ζωή με τον ίδιο τρόπο που εισαστε χαρούμενοι…  η χαρά είναι αγκαλιά με την Ελευθερία…  και αν στέρησετε την Ελευθερία της επιλογής σε ένα ον το οποίο ζητάει μόνο αγάπη να επιλέξει αν θα ανήκει στη φυσική διαδικασία ή αν θα γίνει πείραμα της νέας παγκόσμιας τάξης για το αφύσικο… τότε ειλικρινά σας το λέω στα επόμενα χρόνια Θα σταματήσετε να είστε πια χαρούμενοι!

Και δεν είναι απειλή… είναι η φυσική διαδικασία της μπαταρίας η οποία θα ακολουθήσει ταχύτατα την εντροπία της!

Μην γίνεται ο Ίκαρος που πλησιάζει τον ήλιο από τη χαρά του,  όλο αυτό δεν είναι μία διαμάχη η μια εκδίκηση για όλους αυτούς που τόσα χρόνια σας πρόσβαλαν….  δεν μπορεί να αφήσετε  τις εννοιολογικές τοποθεσίες να μπερδευτούν σε αυτό τον πόλεμο….. Άλλο η σεξουαλική επιλογή  άλλο η ανατροφή ενός παιδιού με τη φυσική διαδικασία!

Επιλέξτε τη φυσική διαδικασία  μεταξύ σας…  κερδίστε ξανά μπροστά σε όλους που σας πολέμησαν τον θαυμασμό…  Όχι με φεστιβαλ γκει  για να  αλλάξετε τους πουριτανούς και τα κλειστά μυαλά… Αυτά είναι αστειότητες που είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από σας έχετε καταλάβει απο που πηγάζουν…. 

Δεν τσακωνόμαστε μεταξύ μας… Δεν χρειάζεται να φοβάστε Γιατί δεν υπάρχει ομοφοβία…  αλλο το τι είσαι και τι κάνεις…  και άλλο τι σε βάζουν να κάνεις  σαν πρόκληση ώστε να δημιουργείται Η διαμάχη… προσπαθούμε όλοι μαζί να ισιώσουμε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας….  Βάλτε το χεράκι σας να τον κάνουμε καλύτερο…  και όχι να τον εξαφανίσουμε!


Υπάρχουν χιλιάδες μητέρες εκεί έξω που θα έδιναν τα πάντα να νιώσουν τη μητρότητα και να μεγαλώσουν ένα παιδί…  Ας πάμε βήμα-βήμα να λύνουμε τα προβλήματα με τη λογική σειρά…. πρώτα να μείνει το DNA…  να μην κάνεις ευθανασία στον εαυτό σου δηλαδή….  να μεγαλώσει το παιδί με 2 πρόσημα… μητέρα και πατέρα… και αν δεν τα καταφέρεις μe  όλα αυτά…. Τότε ναι να σκεφτούμε και την περίπτωση να παραβιάσουμε τη φύση για το δικαίωμά σου να έχεις ένα παιδί!

πηγή

Σχόλια