Σας τα λένε … σας λενε ακριβώς πως σας δημιουργουν συνειδηση και κατα επεκταση την αληθεια …

Μαχεστε ολοι για την αληθεια σας … γα ποια αληθεια ομως ..για αυτη που σας εδωσαν μασημενη …αυτη που την....
καταπινεις παπαγαλια για να περασεις στην επομενη πιστα του πολιτισμου της χεστρας;

Ποια ειναι η αληθεια σου σημερα , απο που την εβγαλες; την πιστευεις και πολεμας για αυτη ; Απο την εκπαιδευση σου ; ..απο την πιστη σου; ..απο που ; Εψαξες εσυ ; Αμφισβητησες τα παντα για να βρεις την αληθεια;

Το 99% του πλυθησμου της γης δεν αμφισβητησε ποτε και ετσι εγινε ενας στρατος απο μιμιδια , μαιμουδες σε καθολικο πειραμα συμμορφωσης ..και εχεις καθε μερα το θαρρος και το θρασος να λες την αποψη σου ..γιατι ειναι δημοκρατικο ετσι δεν ειναι;

Ειμαστε ολοι μας μεσα σε μια χαβουζα ψεματος , αντινοησης , προπαγανδας και παπαγαλισμου…αλλα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ..ναι εμεις τα μικρα παπαρακια , εμεις οι λαμψεις μεσα στον απειρο χρονο ..ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ … !

Και θελουμε αυτη την γνωση μας και την αποψη μας να την ταισουμε στον διπλανο με τον ζορι … γιατι αν δεν ειναι σαν και μας ειναι εχθρος .. ειναι αλλης πιστης…και αν η δικη μας η αληθεια δεν ειναι η σωστη τοτε καλο ειναι να καει ο πλανητης γη…! Εμεις οι μαιμουδες γνωριζουμε γιατι μας τα εμαθαν αυτοι που παντα μας γ@μουσαν …εμεις ειμαστε οπαδοι ..ειμαστε πιστοι …ειμαστε στρατιωτες …ειμαστε επαναστατες ταισμενοι απο ιδεολογιες αλλων …μεσα απο τον γραμμικο τροπο σκεψης και συμφεροντος ..ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ..!

Και εγω γνωριζω … οτι στην θεαση μου στον κοσμο οπου το χαος πολεμα την εντροπια οι κανονες ειναι οπλο αυτων που θελουν να διοικησουν τους υπολοιπους .. οτι το δογμα ειναι το σκληροτερο ναρκωτικο του πλανητη … και αυτος που το φερνει στην αγορα ο μεγαλυτερος εμπορος σκλαβιας ..


Για αυτο ξεκαθαρα αυτον τον πολιτισμο της χεστρας και τους υπηκοους του το γραφω φωναχτα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ !



πηγή

Σχόλια