Έχει αναρωτηθεί κανείς με ποιον τρόπο η δωδεκαθειστικη μασονία τους έχει κάψει τα μυαλά;

Ο μπαλαντινας το πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα στο δικαστήριο δήλωσε Ότι είναι εξωγήινος (ενσαρκωμένος ελλάνιος) με σκοπό να....
σώσει τους Έλληνες.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα Σώρρα για να ξεσκεπάσουν την τεράστια απάτη που έχει έρθει από το εξωτερικό μέσα από τα βαθιά λαγούμια των στοών της μασονίας και της μαύρης μαγείας  θα έχουν δει ξεκάθαρα ότι τα μέλη όλα σε όλες τους τις ανακοινώσεις και τις συζητήσεις έχουν μία ιδιαίτερη θέση περί πίστης,  κληρονομιάς,  και πεπρωμένου…

Μέσα στο facebook οι συζητήσεις και οι διαμάχες που έχουν δημιουργήσει αυτές οι κρυφές ομάδες των τρολ προερχόμενες από την μυστική υπηρεσία της CIA  και άλλων καλών υπηρεσιών που υπηρετούν πολύ μαύρα ενεργειακά κέντρα…  διαβάζουμε ξεκάθαρα τις πεποιθήσεις που έχουν δημιουργηθεί σε συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα…. περί Σώρρα Απόλλωνα….  προφυτευμενου Σωτήρα… και άλλα πολλά που ένας γνώστης των πραγμάτων κατανοει τον βαθμό επικινδυνότητας που χαϊδεύει αυτή τη στιγμή ένα  κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας!

Εμείς σαν ιστοσελίδα γνωρίζαμε και Γνωρίζουμε από την αρχή το βάθος αυτής της τεράστιας προσπάθειας ώστε η Ελλάδα να προδοθεί εκ των έσω,  ώστε ο ελληνικός λαός να είναι μόνιμα μπερδεμένος και  διαχωρισμένος…  γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τις προσπάθειες των συγκεκριμένων  στοων…  να καίνε τα μυαλά των ανθρώπων που φοβούνται ότι αν ενωθούν θα μπορούσαν να τους δημιουργήσουν πρόβλημα στα μεγάλα σχέδια τους!

Είναι λογικό σε έναν πόλεμο, σε έναν αόρατο πόλεμο… να στοχεύσεις αυτόν που φοβάσαι… να τον πλησιάσεις με δουριακο τρόπο…  και μέσα από τις ιδιαίτερες τεχνικές που γνωρίζεις  να του κάψεις τον εγκέφαλο και να τον καταστήσεις ανίκανο να αντιδράσει επί της ουσίας!

Πολλοί Ίσως να μην κατανοείτε το σημαντικό όλων αυτών που αυτή τη στιγμή σας γράφουμε…  Λογικό μιας και η επικοινωνιακή τεχνική στην διαίρεση και τον διαμοιρασμό της μάζας εμπεριέχει αυτή την  λύση ως έτοιμη τροφή σκέψης για όλους μας.

Ήδη μέσα σας έχει μπει  το μικρόβιο… του απατεώνα Σώρρα…  η απέχθεια σε οποιαδήποτε πληροφορία έχει να κάνει με αυτή την ομάδα… αλλά ξεχνάτε ότι ίσως αυτός να ήταν και ο σκοπός…. μάλλον ο διπλός σκοπός… Το διπλό όφελος… που γνωρίζει πολύ καλά να δημιουργεί αυτή η μαύρη κάστα!

Δεν θέλουμε να ακουμε τίποτα πια για αυτή την ομάδα γιατί έντεχνα  αλλά και εκεί που έπρεπε πολυ φανερά… φυτεύτηκαν ψέματα… σε τεράστιες αλήθειες… και την στιγμή που αυτές οι αλήθειες έπαιρναν δυναμική στο συλλογικό ασυνείδητο του Έλληνα… η εντολή των λάθος χειρισμών επικοινωνίας δόθηκαν στον αρχηγό ώστε σήμερα αυτός να είναι γελοιοποιημενος  και το σύστημα δήθεν να τον κυνηγά αλλά να μην μπορεί να τον βρει!

Αν σου φαίνεται σε αυτό το άρθρο ότι εγώ υποστηρίζω τον Σώρρα κάνεις λάθος,  απλά προσπαθώ να σου δείξω τις τεχνικές του διπλού οφέλους  και πόσο εύκολα μπορεί αυτό το σύστημα χρησιμοποιώντας την ηλιθιότητα και τον εγωκεντρισμό μερικών ανθρώπων να κάνει θαύματα…

Το Σωρρα τον πλησιασαν συγκεκριμενοι ανθρώποι απο συγκεκριμενες ομαδες και του τάξανε παλάτια και δόξες,  τον εκπαίδευσαν σε μαύρα πράγματα  με σκοπό τον έλεγχο του εγκεφάλου του…. και την πλήρη πίστη και εμπιστοσύνη προς την κρυφή ομάδα πίσω του…!!

Όταν η ομάδα που χειριζόταν τον Σώρρα σαν μαριονέτα…. τάζοντάς του πρωθυπουργίες  και αξιώματα…  έφτασε στο σκοπό της…. ο οποίος ήταν  να διαχωριστεί  η ελληνική εναλλακτική πληροφορία και αφύπνιση σε ομάδες….. ξεκίνησε μέσω της εμπιστοσύνης που είχε κερδίσει από το Σώρρα να του δίνει τις οδηγίες της αυτοκαταστροφής του!

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε,  να έχει κάψει τα μυαλά σε πληροφορία σε δέκα χιλιάδες πατριώτες… που σε άλλη περίπτωση θα ήταν πραγματικά μία βάση τεράστιας δύναμης για την αντίστασή μας…. και ταυτόχρονα να κάψει σε όλους εμάς τους υπόλοιπους το μυαλό… απέναντι σε οτιδήποτε έχει πλέον να κάνει με αυτή την ομάδα!

Αν το βάζαμε κάτω σε σκορ ποδοσφαιρικό…. θα μπορούσαμε να πούμε..  επικυρίαρχοι εναντίον Ελλήνων… 3-0…!

Όταν ένας άνθρωπος που έχει κάνει ένα έγκλημα,  έχει φυλακιστεί για αυτό  και στο δικαστήριο του  επιμένει να λέει ότι είναι ένας εξωγήινος που χει έρθει να βοηθήσει τους Έλληνες…  Εμείς αν Απλά πούμε ότι είναι ένας τρελός… Θα αγγίξουμε τα όρια της αφέλειας!

Αν περάσουμε στα νομικίστικα και σκεφτούμε ότι ο άνθρωπος αυτός το κάνει για να θεωρηθεί τρελός και να έχει καλύτερη ποινή από τους δικαστές…  τότε πάλι μυρίζμαστε ότι πίσω από όλη αυτή την κατάσταση υπάρχει κάτι πιο μεγάλο!

Η περιπτωση ελεγχου του νου στην περιπτωση Μπαλαντινα ειναι εξοργιστικα φανερη και ειμαι ιδαιτερα ενοχλημενος που εχω αναφερθει στο γεγονος αυτο και το προβλημα του εδω και πολυ καιρο και κανεις δεν φαινεται διατεθιμενος να κανει κατι για τους υπολοιπους που τους εχει συμβει το ιδιο πραγμα ..!

Δεν ξέρω πόσες χιλιάδες είναι τα μέλη της ομάδας Σώρρα,  ξέρω ότι με ψεύτικους κωδικούς και συνεχόμενο τρολάρισμα στο ίντερνετ κατάφεραν να φαίνονται ότι είναι πάρα πολύ… τεχνικές βέβαια που είμαι σίγουρος ότι δεν τις γνωρίζει η ομάδα του Σώρρα και της έπραξαν άλλες υπηρεσίες για χάρη του!

Γνωρίζω όμως ότι κάποιοι άνθρωποι συνάνθρωποί πατριώτες μας  αφησαν δυστυχώς συγκεκριμένες ενέργειες και πληροφορίες να μπουν μέσα τους και να τους κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά,  από την άλλη γνωρίζω ότι αυτή η κοινωνία αυτός  ο πολιτισμός της χεστρας… Όλα αυτά τα πράγματα τα έχει  κάνει να φαίνονται Φαίδρα και γραφικά για τη μάζα…. και είμαι σίγουρος ότι κανένας εισαγγελέας δεν θα καταλάβει αυτό που λέω αυτή τη στιγμή ώστε να ερευνήσει… και είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα πάρει το θάρρος η την ευθύνη να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους!

Αφήνω την πόρτα μου ανοιχτή και την επικοινωνία μου ορθάνοιχτη σε όποιον συνάνθρωπό μου έχει κατανοήσει ότι του έχουν κάνει κάτι και χρειάζεται βοηθεια…

Γνωρίζω ότι  ενοχλώ μαύρους και κίτρινους κύκλους…  Μα το κάνω χρόνια έτσι κι αλλιώς για να σταματήσω τώρα…  και με ενοχλεί απίστευτα πολύ  οι άνθρωποι πίσω από τις σκιές να συνεχίζουν να καίνε τα μυαλά των συμπατριωτών μου…και να σταματούν κατα επέκταση με αυτό τον τρόπο  να σταματούν συνέχεια την υγιή Ένωση όλων των πατριωτών της χώρας!


Και τέλος όσο και να σου φανεί τραβηγμένο  κάνω πρόταση στον κύριο Σώρρα…  αν καταφέρει και νικήσει τους εγωισμούς του..  και έχει έρθει η στιγμή που χει καταλάβει τι του στήσανε…  και με ποιον τρόπο τον ενέπλεξαν  να ακολουθήσει αυτή την πορεία με το συγκεκριμένο ρόλο…. Να τολμήσει να επικοινωνήσει μαζί μου  γιατί είμαι σίγουρος είναι ότι μέσα από τη δική του πληροφορία θα  μπορέσουν να  υπάρξουν πράξεις  ενάντια στον πραγματικό εχθρό του Ελληνισμού!

πηγή

Σχόλια