Σκοπιανό τέλος: Τι άλλο μας περιμένει; Να μας πούνε τώρα που…. «γυρίζει»

Το Σκοπιανό έληξε, οι Σκοπιανοί έγιναν ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αλλά να μην ανησυχείτε γιατί δεν…έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες όπως είπε ο Πρωθυπουργός.

Αφού λοιπόν το Σκοπιανό έληξε, τώρα πρέπει να....
βρεθεί λύση και στα άλλα μεγάλα Εθνικά θέματα. Το Κυπριακό είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο, τώρα που ο Τσίπρας βρίσκεται στην εξουσία. Δεν θα ήταν παράξενο να δούμε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί η κατάσταση στην Θράκη. Οι Τούρκοι την θεωρούν δικιά τους, μέχρι και Τράπεζες έχουν ανοίξει εκεί…..Πάμε για Κοσοβοποίηση της Θράκης; Το Ελληνικό Κράτος έχει αφήσει στην μοίρα τους, τους Έλληνες Μουσουλμάνους.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε τους Αλβανούς, οι οποίοι διεκδικούν κομμάτια από την Ελληνική Γη. Σκοπιανοί, Τούρκοι και Αλβανοί θεωρούν ότι υπάρχουν μειονότητες μέσα στην Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση (η Ελληνική) πρέπει να τις αναγνωρίσει. Απλά μια συμβουλή να τους δώσουμε: Θα πρέπει να βιαστούν γιατί το 2019 έρχεται και πρέπει να προλάβουν τώρα που είναι ευκαιρία.
Μέσα σε όλη αυτή την «φασαρία» έρχονται να προστεθούν και οι περίεργες δηλώσεις του Καμμένου. Πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός Άμυνας είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα θα μεγαλώσει γιατί θα ανακηρύξουμε ΑΟΖ.
Όποιος έχει παρακολουθήσει έστω και λίγο τον κ.Καμμένο, σίγουρα έχει βγάλει κάποια κρίσιμα συμπεράσματα.
Ο συγκεκριμένος, συνήθως κάνει τα αντίθετα από αυτά που λέει ή απλά παρουσιάζει αλλιώς την πραγματικότητα. Για παράδειγμα ενώ δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την συμφωνία για το Σκοπιανό, δεν ρίχνει και την κυβέρνηση.
Ο οπορτουνισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Επομένως φοβόμαστε πολύ όταν ακούμε να γίνεται λόγος για ανακήρυξη ΑΟΖ. Από ότι φαίνεται πάμε για κάποιου είδους συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο (αν προλάβει η κυβέρνηση).
Όπως είπαν ότι δώσαμε το όνομα στους Σκοπιανούς για να μην υπάρχουν…αλυτρωτισμοί το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και με την ΑΟΖ η επέκταση της οποίας είναι αιτία πολέμου για τους Τούρκους.
Τώρα που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων (υδατάνθρακες σύμφωνα με τον κ.Καμμένο), γιατί να μην τους μοιραστούμε με τους Τούρκους; Για να έχουμε ειρήνη όχι…….Τίποτα άλλο!!!!!
Οι κακές γλώσσες ήδη λένε, ότι η παρούσα συγκυβέρνηση θα προχωρήσει και σε άλλες παραχωρήσεις. Πλέον η συνταγή είναι γνωστή, αφού οι Αριστεροί έχουν την εύνοια του λαού. Όταν είσαι Αριστερός έχεις πάντα το πλεονέκτημα αφού ο λαός σε….υπομένει γιατί στο μυαλό του έχει εξιδανικεύσει την Αριστερά.
Καλή τύχη να ευχηθούμε εμείς, καλές διαπραγματεύσεις, και καλές….υποχωρήσεις να έχουμε!!!!!

Σχόλια