ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.



Δημοκράτες Δημοσιογράφοι, 
αξιοποιείστε τη μεγάλη ευκαιρία που σας έδωσε χθές 
η ένοχη της καταστροφής μας Ολιγαρχία και γκρεμίστε την. 
Μπορείτε, καθώς μπορείτε να έχετε δίπλα σας ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ...

με όλες τις δυνάμεις που χρειάζονται για την ανατροπή της καταστροφικής πορείας 
στην οποία μας υποχρεώνει το καθεστώς πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας.
Ή θα ορθώσετε το ανάστημα του λειτουργήματός σας και θα λάμψετε σ' όλο τον κόσμο (που αυτή τη στιγμή έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω σας) ή μείνετε προσηλωμένοι και πιστοί στα κομματικά αφεντικά σας και μη μας ζαλίζετε με τα εργατικά σας δικαιώματα καμουφλάροντάς τα πίσω από δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες, γιατί εμείς χάσαμε τα δικά μας εδώ και χρόνια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς την υποστήριξή σας.
ΣΗΜΕΡΑ, ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ αυτό το άντρο της κομματοκρατίας (η ΕΡΤ), να αναδειχτεί σε ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Σας παρουσιάζεται μία εκπληκτική ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν Έλληνες Πολίτες, πάνω από κομματικές ταυτότητες και προοπτικές και να ξεπλύνετε τυχόν “αμαρτίες” σας στο έγχρωμο κομματικό παρελθόν.
Αρκεί να συνεννοηθείτε όλοι σας, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, και να κάνετε ένα πράγμα: Όλη η “πειρατική” λειτουργία των εκπομπών που (πολύ σωστά) έχετε στήσει, να στραφεί σε μία κατεύθυνση: Στην Αλήθεια των γεγονότων. Στην Αλήθεια που βοά και λέει ότι:
1. Η χώρα τελεί υπό κατοχή ξένων δυνάμεων με αντίθετα συμφέροντα προς τα λαϊκά, καθώς έχει παραδώσει σε αυτούς (τους δανειστές)την εθνική κυριαρχία της επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας της.
2. Αυτή η παράδοση είναι η μία και μόνη αιτία της οικονομικής καταστροφής που βιώνει η Ελληνική κοινωνία. Η καταστροφή αυτή, δεν οφείλεται σε λανθασμένους οικονομικούς χειρισμούς (όπως οι ένοχοι της παράδοσης αυτής θέλουν να πιστεύουμε, για να αποσείσουν την ενοχή τους από αυτή την προδοτική πράξη τους).
3. Οι δυνάμεις που ασκούν αυτή την κατοχή είναι σύσσωμο το ίδιο το πολιτικό σύστημα της χώρας, τό ίδιο που υπέγραψε τη συνθήκη υποτέλειας, με την υπογραφή των Μνημονίων. Θυμίζω ότι η υπογραφή σ' αυτές τις συνθήκες, δεν είναι του ΓΑΠ ή του Βενιζέλου ή του Σαμαρά, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. Είναι της “Βουλής των Ελλήνων” και έχουν τη σφραγίδα της !!....
4. Άρα, αυτό που (με ανηλεή βομβαρδισμό της προπαγάνδας, επί 24ώρου βάσεως, 365 μέρες το χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια) παρουσιάζεται σαν λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι μία (επιτυχής, για την ώρα) κάλυψη των δυνάμεων κατοχής.
5. Άρα: Αυτό που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι απολύσεις του ΜΕΤΡΟ, τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, οι άδειες των Φαρμακείων, η συλλογική σύμβαση των ναυτεργατών, το πετρέλαιο των αγροτών, κλπ. Είναι όλα αυτά μαζί, καθώς όλα οφείλονται σε ένα καί μόνο γεγονός: Στην παράδοση της Αυτοδιάθεσής μας (δηλαδή της Ελευθερίας μας) σε ξένα χέρια, αντιθέτων συμφερόντων.
6. Οπότε, το ζητούμενο είναι κάτι πολύ πιό μεγάλο από όλα αυτά μαζί. Είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ από την υποδούλωση που έχουν υπογράψει για εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί που τους διορίσαμε να προασπίζονται τα συμφέροντά μας.
7. Και τέλος, η απελευθέρωσή μας αυτή, που πρέπει να την επιδιώξουμε και να την απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν θα επιτρέπει αυτό που έχει συμβεί: την κατάλυση της (πραγματικής) Δημοκρατίας.
8. Άρα: Το τελικό ζητούμενο, ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, είναι: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Αυτές είναι οι Αλήθειες που πρέπει , επί τέλους να ακούσει ο Ελληνικός λαός, από εκεί που του έμαθαν να ακούει, την τηλεόραση.
Καλείσθε λοιπόν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, να καλέσετε τις φωνές που εδώ και καιρό καταθέτουν αυτή την Αλήθεια αλλά δεν ακούγονται επειδή τις έχει αποκλείσει η προπαγάνδα του καθεστώτος πολιτικού συστήματος, και από το πρωί ως τό βράδυ, τίς επόμενες μέρες, τους επόμενους μήνες, ώσπου να γίνει κτήμα του λαού η ΑΛΗΘΕΙΑ, να εκπέμπετε συζητήσεις μαζί τους. 
Να φωνάξετε τον Μίκη Θεοδωράκη, τον καθ. Γιώργο Κασιμμάτη, τον καθ. Γιώργο Κοντογιώργη, τον δρ. Μελέτη Μελετόπουλο, τον καθ. Άρι Καζάκο, τον Κώστα Ζουράρι, τον Δημήτρη Καζάκη, τον καθ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον καθ. Ζήση Παπαδημητρίου και άλλους (που ο άξιος δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης γνωρίζει καλύτερα από εμένα).
Να “ανοίξουν τα μάτια” του κόσμου. 
Μία τέτοια εθνοσωτήρια ενέργεια θα βγάλει από επάνω σας και κάθε βρωμιά του παρελθόντος. Αν δεν το κάνετε αυτό, θα αποδείξετε ότι συνεχίζετε να υπηρετείτε, τις ίδιες δυνάμεις που σας διώρισαν στην ΕΡΤ, τις ίδιες δυνάμεις που κατέστρεψαν τον τόπο, περιμένοντας να ανταμειφθείτε από αυτές, αύριο. 
Να ξέρετε, όμως ότι το αύριο δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις “δυνάμεις” που, ήδη, δεν τις πιστεύει κανένας. Το αύριο ανήκει στην ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που έρχεται ολοταχώς, καθώς τα Ψέμματα τελείωσαν και η Αλήθεια αναδύεται κάθε μέρα και περισσότερο.....

Αναρτήθηκε στης 13 Ιουνίου 2013

Σχόλια