“Μανωλάδα” και στις ΗΠΑ: Ισλαμιστές – δουλέμποροι, “πετυχημένοι καπιταλιστές” όμως, συνελήφθησαν σε γιγαντιαία επιχείρηση.

Μα είπαμε, ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός υλοποιείται μόνο μέσω του δουλεμπορίου. Γι’ αυτό και το Ισλάμ είναι το αγαπημένο σύστημα των σφαγέων – τοκογλύφων. Μηδέν δικαιώματα, μηδέν μισθοί, υποταγή, άφθονα κέρδη για τους μουλάδες. Ε, τι έγκλημα έκαναν τα παιδιά; ...


Τουλάχιστον 9 ισλαμιστές – ιδιοκτήτες και διευθυντές της γνωστής φίρμας “7-11″ στην Αμερική, συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση. Έφερναν με πλαστά χαρτιά εργάτες – δούλους από το Πακιστάν και τις Φιλιππίνες. Τους παρακρατούσαν τα χαρτιά, εξέδιδαν πλαστά, εισέπρατταν μισθούς, παροχές και τους κρατούσαν σε καταστάσεις δουλείας.

Οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων, είναι Πακιστανοί, με πλούσια δράση στα της “πακιστανικής κοινότητας” και σχέσεις με τον ίδιο τον Μουσάραφ, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Τις τρανταχτές ομοιότητες με την Μανωλάδα, μπορείτε να τις κάνετε εύκολα. Απλώς εδώ, το χτύπημα στον δουλέμπορο βαφτίζεται “ρατσισμός”, ενώ οι χιλιάδες σφαγές σκλάβων – μεταναστών, απλώς δεν ανακοινώνονται. Πολύ το χρημα για να κάνεις τον ήρωα, ειδικά εάν παίρνεις 600 Ευρώ και ο δουλέμπορος ισλαμοφασίστας έχει 70 δικηγόρους στο payroll και άλλους τόσους δημοσιογράφους για να σε εξοντώσει. Είτε είσαι εργάτης, είτε είσαι ένστολος με φιλότιμο. Και όμως, έρχονται μεγάλες ανατροπές…

Αναρτήθηκε στης 19 Ιουνίου


πηγή

Σχόλια