ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!![3 ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ]!!!ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ 100 ΑΛΗΘΙΝΑ!!!ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

          Τόνοι μελάνης χύθηκαν κατά καιρούς για ένα από τα πλέον μυστηριώδη ντοκουμέντα όλων των εποχών: αυτό που έμεινε γνωστό στη ...
βιβλιογραφία, αλλά και στη διεθνή πολιτική πολεμική, ως «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».

 Είναι άραγε αυτά αληθινά ή μήπως είναι πλαστά; Πότε γράφτηκαν; Και, κυρίως, ποιοι τα συνέταξαν; Τέλος, τι είναι – μία κακόγουστη φάρσα κάποιας μυστικής υπηρεσίας για να παράγει «ενόχους» ή ένα φιλόδοξο πρόγραμμα μιας κλειστής κάστας που θέλει να κυριαρχήσει στον πλανήτη;... Πολλά και σπουδαία τα ερωτήματα. Και η εύκολη απάντηση, που όμως πολύ βολεύει «κάποιους», είναι ότι: πίσω από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών κρύβεται ο διεθνής σιωνισμός, δηλ. οι «κακοί» Εβραίοι εθνικιστές, οι οποίοι θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και να μας επιβάλλουν μια παγκόσμια τυραννία κτλ.
Ας δούμε όμως μία άλλη πλευρά αυτού του τεράστιου όντως ζητήματος, βασισμένοι και σε ό,τι νεώτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε επίπεδο παρασκηνίου. Ξεκινάμε καταρχάς από το θεμελιώδες ερώτημα, που είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος του θέματός μας: ποιοι είναι οι Εβραίοι; Επειδή το ζήτημα αυτό είναι γιγάντιο, θα το θέσουμε μόνο επιγραμματικά. Ο εβραϊκός λαός, που μετοίκησε στη γη της Παλαιστίνης από την Κρήτη στην εποχή αμέσως μετά τη συντριβή των δυνάμεων του βασιλιά («θεού») Κρόνου από εκείνες του Δία, μετέφερε στη νέα του πατρίδα τα παλαιότερα κρητογενή ήθη κι έθιμα. Δηλ. τη λατρεία του μοσχαριού (Βαάλ), που σήμαινε τον φυλακισμένο θεό Μινώταυρο-Κρόνο, ο οποίος μετά την επιβολή της πλανηταρχίας του Δία ρίχτηκε έγκλειστος μες στο τρομερό δεσμωτήριο του Λαβύρινθου (= κούφια γη). Γι’ αυτό και επί σειρά αιώνων οι Εβραίοι-Ιουδαίοι λάτρευαν το χρυσό μοσχάρι ως μοναδικό «θεό»-ανάμνηση της άλλοτε κρόνειας λατρείας.
 Από εκεί και πέρα η πάροδος των αιώνων και οι νέες ανάγκες, αλλά και οι προσμείξεις τους με άλλους λαούς της περιοχής της Μέσης Ανατολής δημιούργησε μία εντελώς νέα θρησκευτική πραγματικότητα. Ένα νέο ιερατείο, σφιχτά μονοθεϊστικό, προέβαλλε από τις ζυμώσεις αυτές: δήλωνε πίστη στον θεό Γιαχβέ, ως μοναδικό αληθινό Θεό-αρχιτέκτονα του σύμπαντος, μία θρησκευτική παράδοση από την οποία και ξεπήδησε αργότερα ο χριστιανισμός [ΣΗΜ.: προσοχή! Εδώ μιλάμε αποκλειστικά για θέματα λαογραφίας και πολιτισμών και όχι για θεολογικά ζητήματα!!!]. Όμως ο λαός αυτός, πρόσμειξη εν τέλει παλαιών Κρητών-εξορίστων και ντόπιων, αλλά και εισβολέων, Ανατολιτών, σταδιακά είτε εκφυλίστηκε (εφόσον, μέσω του Ισλάμ, η μεγαλύτερη μερίδα του μετατράπηκε σε Άραβες, που κι αυτή με τη σειρά τους προσμείχθηκαν με αφρικανικά φύλα), είτε και εξαφανίστηκε παντελώς από το προσκήνιο για αιώνες ολόκληρους!
Πράγματι, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι επί σειρά αιώνων οι Εβραίοι, ως αυτόνομη εθνική οντότητα... δεν υπήρχαν! Στην ουσία ποτέ τους δεν είχαν υπάρξει αυτοτελώς, παρά ήταν μόνο μία «εθνοθρησκευτική» μεσανατολίτικη κάστα, που – αν το δει κανείς σε ιστορικό-πολιτισμικό πλάνο – δεν ήταν καν το επίκεντρο των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή!... Άρα είναι ένας απίθανος μύθος όλα αυτά που δημιουργήθηκαν πολύ αργότερα γύρω από το ζήτημα των Εβραίων, ενός δηλ. λαού (ή μήπως ούτε καν λαού;), που δεν είχε καν την πρωτοκαθεδρία ή έστω τον έλεγχο των πραγμάτων στην τόσο νευραλγική λεκάνη της Μεσογείου...
Τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα καταλάβει, αν δει συγκριτικά την Παλαιά Διαθήκη (το ιερό δηλ. βιβλίο των Εβραίων) σε σύγκριση με τις υπόλοιπες λαϊκές παραδόσεις της περιοχής: την ελληνική μυθολογία, την παράδοση των Χετταίων, το Έπος του Γκιλγκαμές, τα ινδικά έπη, την περσική λατρεία κτλ. Ακόμα και την πανάρχαια κινεζική θρησκευτική παράδοση, που επίσης επηρέασε αρκετά την εβραϊκή θεολογία («Σιών» εκ του «Σίνης», δηλ. «Κινέζος»!). Άρα, στην πραγματικότητα η Παλαιά Διαθήκη – σε πολιτισμικό, επαναλαμβάνουμε, επίπεδο και όχι σε θεολογικό! – δεν είναι και αυτή παρά μία συρραφή παλαιότερων τοπικών παραδόσεων της Ευρασίας (καθώς και της Βόρειας Αφρικής), όπως άλλωστε συμβαίνει και με τις υπόλοιπες μυθολογικές καταγραφές των λαών της περιοχής αυτής. Ο εβραϊσμός δε, ως πολιτισμικό φαινόμενο, πρέπει να βλέπεται ως ελληνογενής (αφού, συν τοις άλλοις, υπάγεται και στον Διάμεσο Χώρο της Ευρασίας), συνεπώς δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται εχθρικά από τον ελληνισμό. [ΣΗΜ.: για τη σχεσιολογία ελληνισμού-εβραϊσμού, βλ. το «απαγορευμένο» έργο του Γιόζεφ Γιαχούντα “Hebrew is Greek”, για τον δε εβραϊσμό ως κοινωνιολογικό φαινόμενο, βλ. το κλασικό έργο του Καρλ Μαρξ «Το εβραϊκό ζήτημα», στο οποίο ο θεμελιωτής του κομμουνισμού, αν και Εβραίος ο ίδιος, «τα ψέλνει» για τα καλά στους Εβραίους!!!]
Ο εβραϊσμός λοιπόν, εξαφανισμένος για αιώνες (χίλια σχεδόν χρόνια), επανεμφανίζεται σε άλλον γεωγραφικό τόπο και με εντελώς άλλη μορφή περί τον 13ο αιώνα μ.Χ.! Στο βασίλειο των Χαζάρων της περιοχής του Βόλγα... Οι Χαζάροι, αιμοδιψής τουρκοαλταϊκός λαός, απέβαλλαν την εποχή εκείνη τα είδωλα και τα τοτέμ των Μογγόλων προγόνων τους και αποφάσισαν να προσλάβουν μία νέα «εθνοθρησκευτική» ταυτότητα, αποδεχόμενοι τον (εξαφανισμένο τον καιρό εκείνο) ιουδαϊσμό! Σε μια περίοδο, όπου στην Παλαιστίνη δεν υπήρχε Εβραίος ούτε για δείγμα!!! Μες στον λαό των Χαζάρων γεννήθηκε ο πόθος της κατάκτησης του κόσμου και της παγκόσμιας ηγεμονίας τους, λόγω κάποιων πολεμικών τους τότε επιτυχιών, που τους δημιούργησαν υπέρμετρη αισιοδοξία.
Οι Χαζάροι λοιπόν (ή αλλιώς Εσκενάζι, αρχαία τουρκική λέξη που σημαίνει κάτι σαν «Παλαιοί Άριστοι») εμφανίστηκαν σαν οι νέοι Ιουδαίοι και συνέχισαν, μετά από μια χιλιετία διακοπής, τον εβραϊσμό, χωρίς όμως να έχουν καμία απολύτως σχέση (εθνική, φυλετική, ακόμα και συνειδησιακή) με τον Αβραάμ, τον Μωϋσή ή τον Σολομώντα!... Τα ανθρωπολογικά τους άλλωστε χαρακτηριστικά ακόμα και σήμερα δεν ταυτίζονται καθόλου με τα σημιτικά-αραβικά χαρακτηριστικά των Εβραίων της Παλαιάς Διαθήκης. Αρκεί να δει κανείς τα πρόσωπα διάσημων Χαζάρων (ψευτο-Εβραίων), όπως είναι π.χ. ο Τζορτζ Σόρος ή ο Χένρι Κίσσιντζερ, για να καταλάβει ότι άλλο πράγμα οι σημερινοί παρουσιαζόμενοι ως «Εβραίοι» στο παγκόσμιο στερέωμα και τελείως άλλο οι Εβραίοι της Παλαιάς Διαθήκης και της εποχής του Χριστού!
Βασικός σχεδιασμός του εξουσιαστικού χαζαρικού πυρήνα ήταν να διεισδύσει μέσα σε μια μεγάλη υπερδύναμη και, διαβρώνοντάς την, να την ελέγχει από μέσα. Και έτσι, χρησιμοποιώντας την, να προσπαθήσει να φτάσει στο όνειρο της παγκόσμιας κυριαρχίας... Αυτή η πλανητική υπερδύναμη δεν ήταν παρά η Ρωσία, η οποία προτιμήθηκε για μια σειρά λόγων από τους Χαζάρους και έτσι φτάσαμε – με την πάροδο του χρόνου – στη δημιουργία του Κόκκινου Ιερατείου της Μόσχας, που κατέλαβε τον πλέον νευραλγικής φύσης τομέα της Ρωσίας (δηλ. την ισχυρότερη μυστική υπηρεσία του κόσμου, την KGB) και έτσι κυβερνά από τα παρασκήνια τη χώρα αυτή εδώ και πάρα πολύ καιρό!...

          Φτάνουμε λοιπόν στα περιβόητα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτά λοιπόν δεν είναι παρά ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των Χαζάρων-Κόκκινου Ιερατείου, παρουσιαζόμενα ως δήθεν «εβραϊκά» και κρατώντας σήμερα δύο ολόκληρες χώρες ως ομήρους για την υλοποίηση των σκοτεινών τους σχεδίων: την ίδια τη Ρωσία και τον λαό της, αλλά και το κράτος του Ισραήλ και τον δικό του λαό (που σε μεγάλη πλειοψηφία είναι «Εβραίοι» Εσκενάζι της Ρωσίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης-Ανατολικής Ευρώπης!)... Αδίστακτο το Κόκκινο Ιερατείο μπροστά στον στόχο της παγκόσμιας κυριαρχίας, μέσω του προσώπου του Αντίχριστου που θα έρθει από την Ανατολή, δημιούργησε τη σημερινή Πλανητική Κρίση βασισμένο ακριβώς πάνω στα περίφημα Πρωτόκολλα! Τα οποία είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ γνήσια (αφού εκφράζουν το πρόγραμμα ολοκληρωτικής διακυβέρνησης του πλανήτη από τους Χαζάρους), αλλά ΚΑΙ ψευδεπίγραφα, με την έννοια ότι παρουσιάζονται ως δήθεν «εβραϊκά»-«σιωνιστικά», ενώ οι τελευταίες ταμπέλες δεν είναι παρά σκόπιμη παραπλάνηση του Εχθρού, έτσι ώστε να πέσουμε στην παγίδα και να μην ασχολούμαστε με τους αληθινούς αντιπάλους Χαζάρους, αλλά με το θνησιγενές κρατίδιο του Ισραήλ!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ που συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο περιγράφονται με πλήρεις λεπτομέρειες μέσα στα Πρωτόκολλα. Που φυσικά στο πρωτότυπό τους γράφτηκαν στα... ρωσικά! Είναι άραγε αυτό τυχαίο;... Ο σχηματισμός του ευρασιατικού άξονα είναι λοιπόν μία παγίδα, που θα εκμεταλλευτεί την πτώση της (εντελώς άχρηστης πια) Δύσης και θα επιβάλλει πάνω στον πλανήτη μία παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, υπό την απόλυτη εξουσία του «παιδιού του Σατανά», του Χαζάρου Αντιχρίστου και τότε... θα ξεκινήσει ο Απόλυτος Εφιάλτης των Εθνών! Ο βασικός Εχθρός του Κόκκινου Ιερατείου, στη μορφή του ελληνισμού, σήμερα βρίσκεται ένα βήμα προ του εθνικού θανάτου: τεράστια οικονομικά προβλήματα, εκχώρηση της Ελλάδας σε ξένους (σε ποιους άραγε;), απίστευτη υπογεννητικότητα, διαφθορά σε τρομακτικές διαστάσεις, εθνική κατάθλιψη... Τελευταία ειρηνική ελπίδα του έθνους οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, με παραδειγματική τιμωρία-συντριβή του ένοχου δικομματισμού των ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!! Ειδάλλως, μετά ακολουθούν τα δύσκολα: Το Πρώτο Αίμα και η εμφάνιση της ιστορικής νομοτέλειας μέσω της μορφής Εκείνου που Πρέπει!... Με κατάληξη τα ικριώματα γεμάτα από τους προδότες που έπαιξαν το παιχνίδι του Εχθρού, φέρνοντας τον ελληνισμό ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ προ της εξαφάνισης από τον πλανήτη! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 10,11,12,13. 
(Μέσα στο "πνεύμα" της εποχής είναι και το ότι οι ίδιοι σιωνιστικοί κύκλοι διαδίδουν την τάχα μου ψευδή τους δημιουργία απο ανθρώπους που θέλουν να δυσφιμησουν τους εβραίους-σιωνιστές.) Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε???
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΝONTAI ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ???????Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! MHN TΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.

ΔΙΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...                






Αναρτήθηκε στης 20 Αυγούστου 2013

πηγή

Σχόλια