Ο κύριος δήμαρχος Θέρμης θεωρεί ότι η ανάπτυξη θα έλθει από τους σκοπιανούς και βούλγαρους κτηνοτρόφους;

Έχουμε τον γίγαντα Βενιζέλο που φροντίζει να επιδοτεί με εκατομμύρια την Αλβανία, που όμως αφήνει ασύδοτους τους εκεί φασίστες να ερημώνουν και να ...
τρομοκρατούν τα χωριά της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός τους χαϊδεύει τους ναζί Τσάμηδες ενώ θα έπρεπε να έχουν κρεμαστεί στην Νυρεμβέργη για τα εγκλήματα τους.
Μας προκύπτει τώρα και ο καταπράσινος δήμαρχος Θέρμης που φαίνεται έχει λύσει όλα τα προβλήματα των δημοτών του και ασχολείται με τους Έλληνες κτηνοτρόφους. Όχι βέβαια για να τους στηρίξει, αλλά όπως ενημερωνόμαστε για να τους
πλευροκοπήσει και αυτός. Μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα προτίθεται να κάνει σε ανθρώπους που βγάζουν τίμια το ψωμί τους προσφέροντας πραγματικά στην Ελληνική οικονομία ως γνήσιοι, πρωτογενείς παραγωγοί!
Την ίδια στιγμή, οι γείτονες παραγωγοί κάνουν πάρτι στα αποκαΐδια της Ελληνικής οικονομίας που έχουν φροντίσει να διαλύσουν οι άξιοι μαθητές του ΙΕΚ Σημίτη. Τριπλασιάστε το πετρέλαιο θέρμανσης για να πλουτίζουν οι …Βούλγαροι! Κάντε τον βίο αβίωτο στους κτηνοτρόφους, για να πλουτίζουν οι Σκοπιανοί. Βάλτε το ρεύμα στα ύψη για να φεύγουν οι φάμπρικες στην Αλβανία.
…και ακόμα κυβερνούν, παραμένοντας ατιμώρητοι. Το μόνο που βοηθάτε κύριε δήμαρχε, κύριε Στουρνάρα, κύριε Βενιζέλε είναι το “σουξε στόρι”. Των δίπλα όμως. Σε εμάς μένει μόνον ο λογαριασμός.

Αναρτήθηκε στης  27 Δεκεμβρίου 2013


πηγή

Σχόλια