Άρθρο 27. Ένα άκρως επικίνδυνο άρθρο για την Εθνική μας Ασφάλεια


Πολλοί Έλληνες επειδή δεν έχουν νομική κατάρτιση δεν κατανοούν τα νομοτεχνικά τερτίπια του συντάγματος της κυνοβουλευτικής χούντας. 
Ας διαβάσουμε προσεκτικώς τον τρόπο με τον ...
οποίο νομιμοποιείται η ξένη στρατιωτική επέμβαση και η αλλαγή συνόρων:  
............................ 
Άρθρο 27: (Μεταβολή στα όρια της Επικράτειας) 

1. Kαμία μεταβολή στα όρια της Eπικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. 

2. Xωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Eλληνική Eπικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ' αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή. 


Το άρθρο 27 είναι έτσι διατυπωμένο που να δημιουργεί στους αδαείς την εντύπωση της νομιμοφάνειας. Επι λέξει, επιβάλλει ότι δεν μπορεί να αλλάξουν τα σύνορα της Ελλάδος χωρίς νόμο που να έχουν ψηφίσει 151 κυνοβουλευτικοί καραγκιόζηδες.  

Ούτε επιτρέπεται η εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων εν Ελλάδι, χωρίς να το έχουν ψηφίσει 151 κυνοβουλευτικοί καραγκιόζηδες.  

Δηλαδή, ΑΝ, ψηφίσουν την εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων στην πατρίδα μας 151 κυνοβουλευτικοί καραγκιόζηδες, τότε συνταγματικώς δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!!!!! 

Και φυσικά, η φράση "καμμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας χωρίς νόμο", υπονοεί συρρίκνωση και όχι επέκταση. Με την σύμφωνη γνώμη 151 κυνοβουλευτικούς καραγκιόζηδων συρρικνώνεται η Επικράτεια.  

Κανονικώς, αν είχαμε Ελληνικό Σύνταγμα, θα έπρεπε να μην υπάρχει άρθρο σαν το 27. Το ζήτημα είναι ότι δεν έχουμε Ελληνικό Σύνταγμα, και καλά θα κάνουν κάποιοι ανόητοι να σταματήσουν να μιλούν για αναθεώρηση. Πρέπει να πάμε στην πλήρη κατάργησή του.  

Και αν στο μελλοντικό Ελληνικό Σύνταγμα, προβλεφθεί άρθρο που να αναφέρεται στην μεταβολή των ορίων της Επικρατείας, αυτό το άρθρο θα μιλά ξεκάθαρα για επέκταση των ορίων. Η σκέψη για συρρίκνωση θα τιμωρείται ως προπαρασκευαστική πράξη εσχάτης προδοσίας.  

151 ανεύθυνοι κυνοβουλευτικοί καραγκιόζηδες τύπου Μιχάλη Λιάπη, δεν δικαιούνται να αλλάξουν τα όρια της Ελληνικής Επικρατείας, ούτε να επιτρέψουν εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων.  

Το άρθρο 27 του ισχύοντος Συντάγματος είναι άκρως ανθελληνικό και άκρως επικίνδυνο για την Εθνική μας Ασφάλεια.Αναρτήθηκε στης  5 Ιανουαρίου 2014

πηγή