Οι σταρ του Χόλιγουντ όπως πραγματικά είναι (ΦΩΤΟ)

Ο Αμερικανός φωτογράφος Τσακ Κλόουζ φωτογράφισε 20 διάσημους σταρ του Χόλιγουντ με το φακό μιας σπάνιας Polaroid θέτοντας όμως τους...
δικούς του όρους.
Η φωτογράφιση έγινε για το φετινό επετειακό Vanity Fair Hollywood Portfolio 2014, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.
Σταρ όπως ο Μπραντ Πιτ, η Τζούλια Ρόμπερτ, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και άλλοι 15 σταρ έλαβαν προσκλήσεις από τον Chuck Close και ανταποκρίθηκαν, παρά τους αυστηρούς και αδιαπραγμάτευτους κανόνες που τους έθεσε.
Οι σταρ έπρεπε να πάνε στην φωτογράφιση μόνοι τους ή με την συνοδεία μόνο ενός στενού φίλου ή συγγενή, να είναι διαθέσιμοι για τρεις ώρες, να έχουν επιμεληθεί μόνοι τους την ενδυμασία και την εμφάνισή τους, να είναι προετοιμασμένοι πως το catering, θα περιελάμβανε μόνο καφέ και σάντουιτς ή σαλάτες και να προσέλθουν στο στούντιο με δικό τους μεταφορικό μέσο.
Σκοπός του, να δείξει τους διάσημους, όπως πραγματικά είναι. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον καταξιωμένο φωτογράφο, καθώς πρόκειται για 20 φυσικά όμορφα πορτραίτα.
Ο Τσακ Κλόουζ είναι διάσημος για τα ρεαλιστικά του πορτραίτα και ο ίδιος επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο μια σπάνια, αντίκα Polaroid.
Οι σταρ που φωτογραφήθηκαν είναι οι: Steven Spielberg, Brad Pitt, Julia Roberts, Scarlett Johannson, Kate Winslet, George Clooney, Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Bette Midler, Harrison Ford, Dustin Hoffman, Bruce Willis, Jessica Lange, Sean Penn, Martin Scorsese, Robert DeNiro, Javier Bardem και κάποια άλλα ονόματα του Χόλιγουντ.
πηγή