Παραίτηση βόμβα Χαρακόπουλου..;;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έντονη είναι η φημολογία που φέρνει τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο να παραιτείται λόγω έντονης διαφωνίας του με τον υπουργό ανάπτυξης Κώστα Χατδηδάκη, σχετικά με τον χειριμό του....
τελευταίου στο θέμα του φρέσκου γάλακτος…

Το θέμα της διαφωνίας και της ενδοκυβερνητική κόντρας καλά κρατεί και θα σας θυμίσουμε ότι απασχόλησε έντονα τον τύπο το τελευταίο διάστημα..

Ο κ. Χαρακόπουλος στις 23.01.2014, μιλώντας στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου του, είχε χαρακτηρίσει «αμφίβολη» την έκθεση του ΟΟΣΑ, που έχει υιοθετήσει ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Για έκπτωση 5 αντί 10 λεπτών την ημέρα για μια τετραμελή οικογένεια, θα εξοντώσουμε έναν ολόκληρο κλάδο παραγωγής, τους αγελαδοτρόφους; Εάν για την τιμή του γάλακτος φταίει η διάρκειά του, τότε γιατί το μακράς διάρκειας είναι ακριβότερο;» αναρωτήθηκε με νόημα ο κ. Χαρακόππυλος, τονίζοντας πως προσπαθούμε να περιορίσουμε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου αλλά με αυτές τις αποφάσεις θα το εκτοξεύσουμε με αθρόες εισαγωγές γάλακτος». Παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον κ. Χατζηδάκη για απόπειρα «νοθείας» ενός «εξωστρεφούς κλάδου» με ρυθμίσεις για σκόνη γάλακτος.

Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε....

πηγή

Σχόλια