ΠΟΛΕΜΟΣ...

Παλιά ήταν η Τροία ..Τώρα είναι η Τροι(κ)α..

Παλιά τα όπλα ήταν δορυα και σπαθιά ...τώρα τα δορυα και τα σπαθιά είναι ζωγραφισμένα σε χαρτάκια ....είναι στην διάσταση τους ....
τα ονομάζουν χρήματα!

Δεν μπορούν να σε νικήσουν κανονικά και έτσι άλλαξαν το πεδίο της μάχης από υλικό πεδίο σε συνειδησιακό πεδίο!

Στο κανονικό πολεμο φοβουνται ότι πάντα θα υπάρχει ο Αχιλλέας των Ελλήνων...δεν περίμεναν να υπάρχει και στον συνειδησιακό!

Για αυτό μέχρι σήμερα δεν μπορούν να μας γονατίσουν ......

Όλο θα και θα και θα ...ενώ περίμεναν να είναι μια απλή βόλτα όλος αυτος ο πόλεμος !

Δεν χάνουμε ΕΛΛΗΝΑ νικαμε ...ΝΙΚΑΜΕ εκεί που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ....νικαμε αμυνόμενοι μέσα στο δικό τους πεδιo μάχης ...στο πεδίο που έκαναν αόρατο και νόμιζαν ότι κανείς δεν θα κατανοήσει!

Την μάχη όμως την κέρδισε στην ουσία ο Οδυσσέας ...Όπως και σήμερα γίνεται ακριβώς ...σαν η κασέτα να παίζει ξανά και ξανά ..... η κασέτα που νομίζουν ότι έλεγξαν ... η κασέτα που σου δείχνουν!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα νικήσει ξανά ...με ένα δούρειο ίππο σαν δώρο... είναι όλα εδώ μπροστά σου ...δες το συμβαίνει κάθε μέρα.... είσαι συμμέτοχος του ,...ζεις μέσα σε αυτή την νικηφόρα ιστορία ...απλά σου φαίνεται αλλιώς γιατί άλλαξαν το επίπεδο ,την διάσταση !

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ σύντομα θα δημιουργήσει το νέο στίβο μάχης ....για να θυμηθείς αυτό που ο Αχιλλέας σου είπε τόσες φορές ...ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!

Μπόρεσαν και σου έδωσαν συγκεκριμένους τρόπους και κανόνες να κινείσαι ,σε έκαναν να πιστεύεις ότι αυτοί οι κανόνες είναι η μόνη λύση , μια δημοκρατία χαλκευμένη και απόλυτα ελεγχόμενη από αυτούς με μοναδικό στόχο να σε οδηγούν να κοιτάς ότι η μόνη λύση είναι η πολιτική αλλαγή!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ..Πρώτα χτύπησε τον Αντίνοο .....καμία λύση δεν θα έρθει από τον υπάρχων μηχανισμό της δημοκρατίας που έχει σήμερα ο πολιτισμός μας..γιατί απλά ο μηχανισμός αυτός τους ανήκει...ο μηχανισμός αυτός είναι του εχθρού !

Η λογική λέει ότι αν αναζητείς έναν ηγέτη που νιώθεις ότι σε αντιπροσωπεύει τότε στέκεσαι δίπλα του , αν δεν μπορείς να ανακαλύψεις αυτόν τον ηγέτη ..τότε ποτέ μα ποτέ δεν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο....αν δεν υπάρχει ο ηγέτης μέσα σε ότι σου δίδαξαν σαν λύση ..τότε μην συμμετέχεις στην λύση που σου προσφέρουν ως μοναδική !Αν δεν υπάρχει εκεί ο πραγματικός ηγέτης τότε ίσως αυτό να σημαίνει ότι η λύση δεν είναι εκεί και ότι η μάχη πρέπει να δοθεί με τελείως ανορθόδοξο τρόπο , με αλλαγή τελείως νοοτροπίας , σε άλλο επίπεδο , σε άλλο στιβο!

Μέχρι να βρεις λοιπόν αυτόν που θα σε κάνει να νοιώσεις ότι υπηρετεί το συμφέρον του ανθρωπίνου είδους και της πατρίδας μην συμμετέχεις ....χρησιμοποίησε το δικαίωμα σου να αρνηθείς την συμμετοχή σου ... χρησιμοποίησε την ΑΝΥΠΑΚΟΗ σου ...έξυπνα και μέσα στα όρια των νόμων τους ..ώστε να είσαι και όρθιος άλλα και χρήσιμος στις ιδέες σου!

Δεν θα αργήσει να δοθεί ο Δούρειος Ίππος απο τον ....ΚΑΝΕΝΑ ... είναι θέμα ημερών , ...

Είμαστε όλοι ο ΚΑΝΕΝΑΣ ... και ίσως τώρα να μπορείς να κατανοησεις καλύτερα το ..μάθημα χωρίς σειρά του Αχιλλέα ...την ουσία και χρησιμότητα της ανυπαρξίας μέσα σε ένα πόλεμο που χτίστηκε έτσι ώστε να είναι αόρατος ....

Όλα σύντομα θα δέσουν σαν παζλ.... όλα τα κομμάτια ...που είναι εδώ μπροστά στα μάτια σου ...θα δείξουν το μεγάλο σχέδιο!

Το δικό μας "όπλο" ...σύντομα θα το έχεις στην καρδιά σου!


Stranger.....

πηγή

Σχόλια