10 Χρόνια πριν Σχέδιο Ανάν..... Σήμερα 10 Χρόνια Μετά;;;;

Όταν έθεταν σε δημοψήφισμα το Σχέδιο Ανάν, ήταν Απρίλης του 2004...Σε πόσο καιρό θα έχουμε, λέτε, δημοψήφισμα για τη Θράκη, έτσι που το πάνε;;;;;
Η δήλωση του Κ. Ζουράρι για τον....
αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο ανασύρεται και δημοσιεύεται εδώ, γιατί...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Δήλωση του Κ. Ζουράρι για το διάγγελμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι Πανέλληνες του σύμπαντος Ελληνισμού έχουν επιτέλους τον νέο εθνάρχη: τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο Παπαδόπουλο.

Ο Κύπριος Πρόεδρος, με όπλο του την Αριστοτέλειον λογική, κονιορτοποίησε τον παραλογισμό που υπάρχει στο έκτρωμα Ανάν παράγραφο προς παράγραφο.
Ο Τάσος Παπαδόπουλος κατέδειξε ότι η μόνη λογική στάση για τον σύμπαντα Ελληνισμό είναι το αγέρωχο ΟΧΙ όπως απέδειξε η λογική στάση του ΟΧΙ στη Σαλαμίνα, στην Κωνσταντινούπολη, στο ’21, στην Αλβανία, στην Ναζιστική κατοχή και στη σπηλιά του Αυξεντίου.
Ο Τάσος Παπαδόπουλος μας έδωσε ένα μάθημα της ελληνικής λογικής, όπου η Θουκιδίδειος “τόλμη επιστήμην έχουσα” ενισχύει τη δικαιοσύνη τόσο για τους Κυπρίους όσο και για τους συμπατριώτες μας Τουρκοκυπρίους, όπως το ανέφερε αγαπητικά ο Πρόεδρος της Κύπρου.
Όμως μερικές ώρες πριν, ο καθ’ ημάς Μητρόξενος, υπακούοντας στην υπερατλαντική του Μητρίδα, έριχνε πισώπλατα ένα “συντροφικό μαχαίρωμα” στο αιμάσσον σώμα του Ελληνισμού.
Οι Πανέλληνες της ακατάλυτης Ρωμιοσύνης ευγνωμονούντες κηρύσσουν τον Τάσο Παπαδόπουλο άξιον της μαρτυρίας του Γένους.
Κώστας Ζουράρις.

Αντωνοπούλου Πανάγου Ηλέκτρα