Νέοι Άνθρωποι χαράζουν Νέα Πορεία για ένα καλύτερο Πέραμα

Η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι - Νέα Πορεία» και την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα.

Συμμετέχω στο συνδυασμό ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, γιατί ....
γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο πρώτα απ' όλα, αλλά και πολιτικό Θοδωρή Τερζή.



Είμαι Επικεφαλής του οργανισμού «Το Φωτεινό Αστέρι» και γνωρίζω απο πρώτο χέρι τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα του τόπου μας. Οι ημέρες πού ζούμε είναι δύσκολες και κρίσιμες. Περνάμε ως χώρα μια δεινή οικονομική κρίση πού δημιουργεί στους πολλούς ανασφάλεια και φόβο. Δεν γνωρίζουμε τί είναι αυτό πού μάς έρχεται την επόμενη μέρα.

 Μπροστά στην κατάσταση αύτη ο κάθε λογικός άνθρωπος διερωτάται: Γιατί δεν πήραμε νωρίτερα όλα αυτά τα δύσκολα μέτρα, πού σήμερα χαρακτηρίζονται αναγκαία. Όλες αυτές τις παθογένειες της κοινωνίας και της οικονομίας πού σήμερα επιχειρούμε με βίαιο τρόπο να αλλάξουμε, γιατί δεν τις αλλάξαμε στην ώρα του; Γιατί έπρεπε να φθάσουμε ως εδώ; Τα πρόσωπα στην πολιτική σκηνή του τόπου μας είναι, εδώ και δεκαετίες, τα ίδια.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί είναι η ευκαιρία όλων μας,στις προσεχείς εκλογές να πάρουμε στα χέρια μας την πόλη μας και να την κάνουμε καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

 Ο λαός μας πέρασε και άλλοτε και φτώχεια και πείνα, αλλά άντεξε και νίκησε γιατί τότε είχε οράματα. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον ένα και ο ένας τούς πολλούς.



Την απάντηση πρέπει να την δώσεις ΕΣΥ. Η τύχη της πόλης μας είναι στα χέρια σου.

Με Εκτίμηση,
Ευαγγελία Σαρρή

Σχόλια