ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ!!!!''ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ''!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ!!!!''ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ''!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ....
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!

Στο κόκκινο πια η αντιπαράθεση…14 Τούρκικα μαχητικά σε όλο το Αιγαίο!

Κόκκινο χτυπά η αντιπαράθεση…14 Τούρκικα μαχητικά πέταξαν όλο το Αιγαίο με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοικτά και ορατά !

Δεν γνωρίζουμε πότε και αν έγινε το τηλεφώνημα για την νυχτερινή παραβίαση της Περασμένης Πέμπτης στον ΥΠΕΞ Νταβούτουγλου απο τον ΥΕΘΑ Αβραμόπουλο !

Δεν γνωρίζουμε αν έγινε ,τι ακριβώς ειπώθηκε αλλά ο ΥΕΘΑ της Ελλάδος πρέπει πάντα κατά την γνώμη μας να αλλάξει τακτική και να αφήσει την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει στην άκρη!

Μιλάς ευγενικά με ευγενείς αλλά όχι με Βαρβάρους, που καταλαβαίνουν μόνο την γλώσσα της Ψιλής Άμμου !

''Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι υμών Πρόγονοι …Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος !''

Δύο οι Τούρκικοι Σχηματισμοί με Οπλισμένα μαχητικά όργωσαν το Αιγαίο με το CN-235 να καταγράφει τα πάντα …Στο χορό και Επιθετικό Ελικόπτερο Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν τάχιστα από τρία αεροδρόμια και αναχαίτισαν τα Τούρκικα που αν και ήταν μια ντουζίνα δεν ενεπλάκησαν σε αερομαχίες και εμπλοκές !

Δύσκολο και θερμό προβλέπεται το Καλοκαίρι

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ​Σ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (12 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 Ε/Π & 1 CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

πηγή