Οι Ναζι πράκτορες των Τούρκων σου έλεγαν πως το Βυζάντιο ειναι… ανθελληνικό! Για να βολέψουν τους χορηγούς τους. Συγκεντρωση κατα της ισλαμοποιησης της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Οι “υπερεθνικιστες” χρόνια ρίχνουν δηλητήριο περί ανθελληνικοτητας του… Βυζαντίου! Δεν ειναι ηλίθιοι, ούτε ....
ανιστόρητοι. Ειναι πράκτορες, έμμισθοι απο το τουρκικό βαθύ κράτος. Ωρα για τους Έλληνες να αντιδράσουν κατα της ναζιστικης λαίλαπας στην Ουκρανία κατά των Ρώσων Ελληνιστων και ενάντια στους σχεδιασμούς των ισλαμοφασιστων για εξαφάνιση της Ελληνορθοδοξιας απο την Μέση Ανατολή. Της μόνης δύναμης που μπορεί να συστήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία πολιτισμού και κοινωνικής δικαιοσύνης. Οι σοσιαλφασιστες της ΕΕ το δήλωσαν οτι τρέμουν την Ορθοδοξία, αφού

ο ισλαμισμός είναι το μαντροσκυλο του καπιταλισμού.


Κάθε Έλληνας πρεπει να στηρίξει την κινητοποίηση κατα της ισλαμοποιησης της Αγίας Σοφίας. 

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΣΜΟ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ( 29 ΜΑΙΟΥ ) ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ.
Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ … ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

πηγή

Σχόλια