Α.Χατζηχρυσός:¨Τροικα,Εφοπλιστές και Νταβατζίδες θέλουν τις πόλεις μας¨

Αυγερινός Χατζηχρυσός

υποψήφιοςΠεριφερειακός σύμβουλος “ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ – συμμέτοχοι στο αύριο”

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ....
ΜΙΚΡΑ”ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ”

“Θέλουν τον τελευταίο έλεγχο πάνω στις ζωές μας, στα στενά μας, στις γειτονίες μας στα σπίτια μας.”

Προσπαθούν άπαντες από τα “μεγάλα” Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) να μην πολώσουν το κλίμα, ακόμη τουλάχιστον, να δώσουν το βάρος μόνο στις Ευρωεκλογές σφυρίζοντας αδιάφορα για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές, ως να μην τους νοιάζει την επομένη των Εκλογών αν θα είναι γαλάζιοι ή πράσινοι οι μεγάλοι Δήμοι των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης – από άποψη γοήτρου – ή οι Περιφέρειες αν θα είναι υπο την κατοχή τους.

Αλλά αυτό ακριβώς είναι που θέλουν.

Αυτοί που με χίλιους τρόπους, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προσπαθούν να κρατήσουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο υπο τον ελεγχο του Ραιχενμπαχ, είτε με ψεύδη και τρομοκρατία, όπως στις εκλογές του 2012, είτε κάνοντας “λάστιχο” το Σύνταγμα με δοτούς, κατ’όνομα, “Πρωθυπουργούς” όπως τον Παπαδήμο, τώρα μας λένε ότι το μνημόνιο τελείωσε και οι τοπικοί υποψήφιοι είναι “ανεξάρτητοι”.

Αυτή όμως η θολούρα είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να αποκτήσουν υπο τον έλεγχο τους ή μάλλον υπο τον έλεγχο ενός..του Φούχτελ.

Θέλουν τα μικρά μας κοινοβούλια στις Περιφέρειες και τους Δήμους για εφαρμόσουν τώρα όσα ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια στο “μεγάλο” Κοινοβούλιο.

Ακόμη και εφοπλιστές χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους “καημένους άνεργους πολίτες”, ωστε να πάρουν Δήμο με…Λιμάνι.

Θέλουν τον τελευταίο έλεγχο πάνω στις ζωές μας, στα στενά μας, στις γειτονίες μας στα σπίτια μας.

——————-

Για να εφαρμόσουν τα σχέδια που ψήφισαν οι Κυβερνήσεις τους θέλουν τους Δήμους. Το μνημόνιο δεν τελείωσε, τελείωσε το νομοθετικό πλαίσιο, οι αλυσίδες και το μαστίγιο, από την επόμενη των εκλογών θα αρχίσει ο β’ μέρος της καταστροφής, η εφαρμογή του Μνημονίου στους Σκλάβους.

Ολες οι αρμοδιότητες από την Υγεία , την Παιδεία, τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, την Γεωργία, την Διαχείριση Απορριμάτων, τα Αποχετευτικά-Υδρευτικά, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, οι Μεταφορές πέρασαν στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τώρα τα καρτέλ κι η διαπλοκή δεν θα συναλλάσατε με μια “ισχυρή” Κεντρική Εξουσία, αλλά με τους “μικρούς” Περιφερειάρχες και Δημάρχους

Τώρα πια οι δήμοι θα εκβιάζονται να συμπράξουν και να αποδεχθούν τις απολύσεις πχ Εργατών και να δίνουν τις εργασίες σε ημμέτερους ιδιώτες με υψηλότερο τίμημα. Αν δεν έχουν τα κεφάλαια είναι υποχρεωμένοι να αυξάνουν τα δημοτικά τέλη για την ίδια εργασία που έκαναν πριν φθηνότερα.

Αν μάλιστα οι Δήμοι-Περιφέρειες έχουν χρέη θα υπογράφουν μικρά “μνημόνια” και οι Δήμαρχοι-Περιφερειάρχες θα είναι απλά μαριονέτες που βάζουν την υπογραφή τους για δίνουν την “δημοκρατική” νομιμοποίηση στη ρεμούλα και στο φαγοπότι !

Σε αυτές τις εκλογές το διακύβευμα είναι τα σπίτια μας και η ίδια η ζωή μας.

Οποιος ψηφίζει μνημονιακό ή κεκαλυμμένο μνημονιακό, ψηφίζει στην πραγματικότητα τον Φούχτελ και τους μισθούς των €200 και €3οο, καθώς τα ΕΣΠΑ και τα ΚΑΠ θα πηγαίνουν πλέον σε ιδιώτες και στην Ελβετία αντί στους Πολίτες.

Οσοι είμαστε από την Κοκκινιά ξέρουμε από Μπλόκα και αυτά τα Νεοταξικά δεν μας τρομάζουν, πόσο μάλλον οι γραφικές τσιρίδες του Φασίστα υπουργού και του σιναφιού του.

Το ίδιο κι οι κάτοικοι της Κερατέας, των Σκουρίων, το ίδιοι κι οι ηρωϊκες καθαρίστριες που είναι κάθε μέρα έξω από το Υπουργείο ή οι δημοσιογράφοι της Ελεύθερης ΕΡΤ που συνεχίζουν να εκπέμπουν.

Κάθε γειτονία πρέπει να γίνει μια Κερατέα, αλλιώς το μνημόνιο τελείωσε και τώρα θα τελειώσει κι εμάς.

το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΧΩΝΙ του M.Σαββάτου, 19 Απριλίου 2014

πηγή

Σχόλια