Αυτή είναι η άστεγη που έγινε ανθρωποθυσία στο Σατανά (έγγραφο)

Το δράμα μιας ανθρώπινης ψυχής αποκαλύπτει η δικογραφία για την αποτρόπαιη δολοφονία της 41χρονης άστεγης που έγινε ανθρωποθυσία στον Σατανά από τον νεο-σατανιστή Αλέξανδρο Παπαγεωργίου στη Γλυφάδα.
Λίγο μετά την ....
Ανάσταση, η άστεγη Ειρήνη έψαχνε ένα παγκάκι για να κοιμηθεί. Διάλεξε το συνηθισμένο της παγκάκι στη πλατεία Βάσως Κατράκη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, θεωρώντας το ασφαλές, χωρίς να γνωρίζει ότι η τύχη θα της έπαιζε ένα μακάβριο παιχνίδι.
Κάποιος Baphomet έδινε εκείνη τη στιγμή εντολή στον Α. Παπαγεωργίου να την εκτελέσει ως δείγμα υποταγής του στον Σατανά.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε από  δημοσιεύσεις.
Ποια ήταν όμως η 41χρονη άστεγη;
Σύμφωνα με την δικογραφία που αποκλειστικά δημοσιοποιήσαμε, το θύμα ήταν η Ειρήνη Τσάβαρη που από το 1996 ήταν άστεγη.
Όταν ήταν 24 ετών άρχισε να παρουσιάζει επιθετική και παρεκκλίνουσα συμπεριφορά και νοσηλεύτηκε με πρωτοβουλία των γονέων της, σε ψυχιατρική κλινική. Μετά την έξοδο από το Αιγινήτειο, έφυγε από το σπίτι της και διέμενε στη παραλία της Βουλιαγμένης ως άστεγη. Λίγο αργότερα εγκαταστάθηκε στην πλατεία Κατράκη στη Γλυφάδα. Το 2008 επίσης νοσηλεύτηκε στο Δαφνί για 2 χρόνια. Επέστρεψε στο σπίτι της για 4 χρόνια, όμως πέρσι επέστρεψε στη μοιραία γι αυτή πλατεία Κατράκη, όπου έμελε να είναι και η τελευταία της κατοικία.
Η Ειρήνη Τσάβαρη είναι το 3ο γνωστό αθώο θύμα των αρρωστημένων ορέξεων των σατανιστών στην Ελλάδα μετά τις ανθρωποθυσίες της 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου και της 28χρονης Γαρυφαλλιάς Γιούργα το 1992 και 1993 αντίστοιχα από τους ονομαζόμενους σατανιστές της Παλλήνης.

Για την ιστορία, ο Α.Κατσούλας και ο Ε.Δημητροκάλης διέπραξαν το πρώτο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και της έκλεψαν τα κοσμήματα, της φόρεσαν χειροπέδες και την υποχρέωσαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί.

Στη συνέχεια την χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, αλλά εκείνη διατήρησε τις αισθήσεις της, για να τη στραγγαλίσουν αργότερα. Όταν βεβαιώθηκαν πως η κοπέλα είχε πεθάνει, ασέλγησαν πάνω στο πτώμα της και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη και έβαλαν φωτιά.

Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Οι δράστες την συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου της πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Α.Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.


Γράφουν οι Πέτρος Κουσουλός και Κωνσταντίνος Σγόντζος

πηγή