Μαζεύονται υπογραφές για υποψηφιότητα του Στρατηγού ε.α. Δ. Γράψα ως Προέδρου της Δημοκρατίας [βίντεο]

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση, στο εύθραυστο μετά τις Ευρωεκλογές πολιτικό σκηνικό, καταθέτει το ιστολόγιο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», προτείνοντας για νέο Πρόεδρο της ....
Ελληνικής Δημοκρατίας τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Δημήτριο Γράψα. 
  
Ο Γράψας είναι γνωστός για την εντιμότητα, τη φιλοπατρία, την ευσέβεια και την αποφασιστικότητά του, καθώς είναι ο Αρχηγός που θωράκισε τις Βραχονησίδες, αλλά και εκείνος που απείλησε με άμεση καταβύθιση το ερευνητικό Νορβηγικό Σκάφος "Μαλένε Όστερβολντ" που είχε νοικιάσει η Τουρκία, επιχειρώντας να κάνει προκλητικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, τον Νοέμβριο του 2008.
Η σταθερή αντίδραση του στρατηγού Δ. Γράψα είχε τότε αναγκάσει το Νορβηγό κυβερνήτη να εγκαταλείψει την επιχείρηση και να αποχωρήσει από τα ελληνικά νερά. Από τότε η Τουρκία προσανατολίστηκε στην αγορά σύγχρονου δικού της σκάφους, πράγμα το οποίο πραγματοποίησε με την απόκτηση του νεότευκτου "Μπαρμπαρόσα".
Ο Γράψας όμως είναι γνωστός και σαν "Στρατηγός του Γέροντα Παΐσίου", αφού λέγεται εδώ και χρόνια πως είναι αυτός στον οποίο ο μακαριστός Γέροντας είχε υποσχεθεί ότι ο ίδιος θα πάει στην Πόλη όταν θα επιστρέψει σε ελληνικά χέρια.
Κάτι βέβαια που ακόμα μένει να επιβεβαιωθεί. 
Σημειωτέον ότι ο Πρόεδρος Δημοκρατίας κατά το Σύνταγμα, είναι και Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων...πηγή