ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΚ στην Ανδραβίδα! Ρακοσυλλέκτης βρέθηκε νεκρός, δηλητηριασμένος από ληγμένα τρόφιμα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ανδραβίδας ο τραγικός θάνατος 49χρονου ρακοσυλλέκτη, που βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Κυριακής σε μια μικρή καλύβα έξω από την πόλη.
Εκτιμάται ότι ο ....
άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή τουλάχιστον 48 ώρες πριν εντοπιστεί η σορός του, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε δηλητηρίαση, καθώς στο παράπηγμα βρέθηκαν σάπια υπολείμματα τροφής, τα οποία πιθανότατα είχε βρει ψάχνοντας ανάμεσα στα σκουπίδια.

Ήταν κάτι που συνήθιζε ειδικά όταν δεν κατάφερνε να εξασφαλίσει κάποιο μεροκάματο. Ο άτυχος 49χρονος ζούσε στη συγκεκριμένη καλύβα σχεδόν έναν χρόνο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι περίοικοι δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο οικονομικό μετανάστη που γυρνούσε με το ποδήλατο στην περιοχή κάνοντας περιστασιακά κάποια μεροκάματα.

Το γεγονός ότι τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα δεν είχε δώσει σημεία ζωής, θορύβησε τους γείτονες, οι οποίοι και τον αναζήτησαν. Πλησιάζοντας το παράθυρο της καλύβας ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Η σορός του 49χρονου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ιατροδικαστής κ. Τσιόλα, εντοπίστηκε αιμορραγία στο πεπτικό σύστημα. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια θανάτου του πρόκειται να αποσαφηνιστούν μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων. Όπως είναι φυσικό, η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία καθώς αντικατοπτρίζει τον ευτελισμό της ανθρώπινης ζωής και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Εικόνες ανθρώπων να ψάχνουν για φαγητό σε κάδους απορριμμάτων, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια φάνταζαν ξένες, πλέον έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Μιας καθημερινότητας που καθημερινά σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, που προσπαθούν να επιβιώσουν ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών.



πηγή

Σχόλια