Συναυλία στο θέατρο Αντώνη Σαμαράκη - Κερατσίνι

Στέγη Θηλέων Άγιος Αλέξανδρος, Π. Φαλήρου.

Από την χθεσινή επίσκεψη μας, συναντήσαμε τα κοριτσάκια σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Μας υποδέχθηκαν με χαρά και....
τα κορίτσια έδειξαν πως ήταν χαρούμενες με την επίσκεψη μας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας διαπιστώσαμε όμως πως η Στέγη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε ότι αφορά την σίτιση και την ενδυμασία, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν όπως το επιθυμούν.

Γι' αυτό λοιπόν την ημέρα της συναυλίας όπου θα γίνει την 25η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Αντώνης Σαμαράκης με τους καλλιτέχνες: Σοφία Αρβανίτη, Johnny Vavouras & The Candilacs, Μιχάλης Κακέπης και Penny Skarou, στην παρουσιάση ο Κωνσταντίνος Δαναός, παρακαλούμε τους πάντες να βοηθήσουν όσο μπορούν ενισχύοντας τον αγώνα μας με τρόφιμα όλων των ειδών, λάδια ( ελαιόλαδο και λάδι για τηγάνι), γαλακτοκομικά, χαρτικά, απορρυπαντικά (χλωρίνη,AZAX,πανάκια καθαρισμού, σφουγγαρίστρες κλπ), είδη προσωπικής υγιεινής( σαμπουάν, μαλακτικό μαλλιών,οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, κλπ) ότι δηλαδή έχουμε συνήθως στα σπίτια μας.

Επίσης θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους που έχουν κοινοποιήσει την σελίδα της εκδήλωσης στο facebook και τους φίλους που θα βοηθήσουν κοινοποιώντας ξανά την σελίδα για να την δει περισσότερος κόσμος.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά αρκεί να το θέλουμε!
Για προσφορές επικοινωνήστε με μήνυμα στο inbox εδώ!! 
Η συμμετοχή σας πολύτιμη!!!!

Σχόλια