Προειδοποιεί ΗΠΑ και συμμάχους η Μόσχα: Μαζέψτε τους ισλαμιστές σας από την Μέση Ανατολή

Οι αμερικανοκίνητοι ισλαμιστές στρατολογήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από την Νέα Τάξη, προκειμένου να δημιουργήσουν χάος στην Μέση Ανατολή, προκαλώντας την....
επέμβαση του ΝΑΤΟ, το οποίο εκ μέρους του Ο.Η.Ε. θέλει να θέσει την περιοχή υπό πλήρη έλεγχο, απωθώντας τις ρωσικές δυνάμεις.
Αυτό το γνωρίζει η Ρωσία και μέσω του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, στέλνει αυστηρό μήνυμα προειδοποίησης σε Η.Π.Α. και συμμάχους, ότι κρίσεις στην Μέση Ανατολή δεν θα επιλυθούν αν οι τρομοκράτες χρησιμοποιούνται ως πιόνια σε γεωπολιτικά παιχνίδια. Αυτό μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
«Η Ρωσία θέλει να επισφραγίσει τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ για τη Συρία μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία πρέπει να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή τους στην εκεχειρία μέχρι το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Είναι φυσικό πως σε περίπτωση που η Ρωσία αντιληφθεί οποιαδήποτε κίνηση της Δύσης μέσω των Ισλαμιστών για να «τορπιλιστεί» η εκεχειρία, θα αντιδράσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

πηγή

Σχόλια