ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Τα πιόνια στήθηκαν, σε λίγο το παιχνίδι ξεκινά.

Όπως η πτώση των δίδυμων πύργων της 11η Σεπτεμβρίου του 2001, σηματοδότησε την είσοδο της ανθρωπότητας στην τελική φάση του σχεδίου της....
νέας τάξης πραγμάτων, έτσι και τώρα ο πόλεμος που ξεκίνησε στην Συρία, σηματοδοτεί την έναρξη των παγκόσμιων πολεμικών γεγονότων και εξελίξεων που θα αλλάξουν την ροή της ιστορίας. Το μεγάλο αυτό σκοτάδι που απλώνεται ταχύτατα πάνω από την ανθρωπότητα, έχει σαν σκοπό τον αφανισμό της Ορθοδοξίας και την εδραιοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων. Μετά λοιπόν τον διωγμό και την σφαγή των Ορθοδόξων Χριστιανών της Συρίας, σειρά έχουν τώρα οι δύο τελευταίοι φάροι της Ορθοδοξίας, η ΕΛΛΑΔΑ και η ΡΩΣΙΑ.

Πολύ πολύ σύντομα αυτοί που θέλουν να πιστεύουν ότι ορίζουν τις τύχες της ανθρωπότητας, θα κανονίσουν έτσι τα πράγματα και τις εξελίξεις, ώστε να δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα. Και αυτό θα είναι, να φέρουν τους Τούρκους στο Αιγαίο και να προκαλέσουν Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ταυτόχρονα με τον πόλεμο αυτό θα θιγούν τα συμφέροντα της Ρωσίας, οπότε θα εμπλακεί και η Ρωσία στον πόλεμο….

Όλα αυτά βέβαια σε εμάς τους Χριστιανούς είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, φρόντισαν και μας πληροφόρησαν οι Άγιοί μας για όλα αυτά τα γεγονότα που έρχονται και μάλιστα μας τα διηγήθηκαν με τρομαχτικές λεπτομέρειες.
Οπότε ξέρουμε πολύ καλά τι θα συμβεί, ξέρουμε πολύ καλά ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Θεός και πως μετά από την μπόρα την δαιμονική, θα έρθει τέτοια λιακάδα στον κόσμο, που δεν έχει ξαναγίνει…
Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η μετάνοια!

Μικρή η μετάνοια, μεγάλη η συμφορά…. μεγάλη η μετάνοια, μικρή η συμφορά…



πηγή

Σχόλια