ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! WiFi στην Ειδομένη για τους «πρόσφυγες» - Αραβόφωνη σελίδα θα τους προτρέπει να μένουν όλοι εδώ

Αντί η κυβέρνηση να υπερτονίσει την επιθυμία των μουσουλμάνων μεταναστών... να περάσουν στην Ευρώπη μέσω Σκοπίων, ετοιμάζεται....
αραβόφωνη σελίδα του ΑΜΠΕ, η οποία θα ενημερώνει τους «πρόσφυγες» της Ειδομένης για τα κέντρα μετεγκατάστασης που μπορούν να πάνε, αλλά και γενικά για ειδήσεις που τους αφορούν.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του συντονιστικού για το προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ θα μάλιστα στηθεί σύστημα WiFi στην Ειδομένη, προσφορά των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με το που μπαίνουν στο ιντερνέτ να διαβάζουν την νέα αραβόφωνη σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την... αξιόπιστη ενημέρωσή τους.
Την ίδια ώρα οι Σκοπιανοί στέλνουν πίσω όσους κατάφεραν να περάσουν στα εδάφη τους με την κυβέρνηση να δηλώνει πως θα εξεταστεί το αίτημα για την επανεισδοχή τους στην χώρα.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι θέλουν η Ελλάδα να γεμίσει με οπαδούς τους Ισλάμ και εικόνες που βλέπαμε στο εξωτερικό με φθορές σε κτήρια και αυτοκίνητα αλλά και επιθέσεις σε κατοίκους να γίνουν καθημερινότητα των Ελλήνων.
Δεν αποκλείεται μάλιστα οι επιθέσεις αυτές να καθοδηγηθούν, προκειμένου να υπάρξουν ταυτόχρονα χτυπήματα σε περιοχές της χώρας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί χάος και να προχωρήσουν σχέδια.

πηγή

Σχόλια