ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ATHENS ΚΑΙ THESSALONIKI PRIDE

ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ATHENS ΚΑΙ THESSALONIKI PRIDE

Το Νεοταξικό τσοντοκάναλο που απο....
ΝΕΡΙΤ μετονομάστηκε επί κυβέρνησης Σύριζα ξανά σε ΕΡΤ, και το οποίο επαναπροσέλαβε μη αξιοκρατικά ολόκληρη την κρατικοδίαιτη σαπίλα που υπήρχε και που πληρώνουμε όλοι μας χωρίς να μας προσφέρει εδω και χρόνια ουδεμία νέα σειρά η εκπομπή, ανάλογη των χρημάτων που λαμβάνουν, επενδύει για να προωθήσει τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Ενας ακόμη χορηγός επικοινωνίας προστέθηκε στο σύνολο αυτών που προωθούν κάθε χρόνο τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων, λεσβιών, τραβσεστί κτλ – και αυτός θα είναι η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ).


Η προπαγάνδα που έδωσε εντολή το Υπουργείο Πολιτισμού για να παρουσιάσει στούς τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει ξεκινήσει να πραγματοποιείται εδω και μερικούς μήνες – δηλαδή μετά και την Τρίτη Αποστασία…

(την οποία αποκάλυψε πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος) της οποίας τα αποτελέσματα έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση και βιώνουμε καθημερινά.

ert-athens-pride


Εως τώρα, η ΕΡΤ με συνεχείς διαφημίσεις στην τηλεόραση προωθεί την γραμμή Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για λεσβίες, γκέουλες, αμφιφιλόφουστες, τραβέλια, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς – ενα έργο που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη και την χρηματοδότηση της οργάνωσης «αλληλεγγύη-SolidarityNow» το οποίο δημιουργήθηκε από το Open Society Foundations του γνωστού αρχιλαμόγιου Τζορτζ Σόρος.
Σε όλα αυτά που διαβάσατε, θα προστεθεί και η διαφήμιση προώθησης της ανωμαλίας για το Athens Pride Αθήνας και Θεσσαλονίκης.


Η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ) ανακοινώνει με > όπως αναφέρει: την συνεργασία με την ΕΡΤ Α.Ε. για την χορηγία επικοινωνίας που αφορά στο πρόγραμμα 11528 – Δίπλα σου και τις διοργανώσεις των Athens Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας και Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Θεσσαλονίκης!

πηγή

Σχόλια