Μήπως έχεις καθυστέρηση στο ίντερνετ;

Μήπως έχεις παρατηρήσει μια πτώση στην ταχύτητα;

Μήπως έχεις παρατηρήσει μια πτώση σε όλα;

Στην ποιότητα.. στο μέγεθος ;

Μήπως ακόμα και στην....
πληροφορία βλέπεις μια πτώση; Απεργίες … ξανά απεργίες…κλείσιμο καναλιών…!!

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι τα πάντα είναι σε έκπτωση… από το αλάτι που είναι πια λες και είναι από άμμο..μέχρι τα σπίρτα που άμα φτερνιστείς σπάνε… και της οδοντογλυφίδες που πλέον δεν μπαίνουν σε κουφάλα !!

Τα μπουκάλια που τα βάζεις; …τα πλαστικά…που αν δεν έχουν μέσα υγρό είναι λες και είναι σακούλες….δεν μπορείς να τα κρατήσεις ..λιώνουν!!!

Το κρέας που τρως είναι μπολιασμένο με νερό και συντηρητικά για να κερδίσει βάρος και χρόνο ..

Και μπορώ να λέω καμία μέρα ακόμα για το ποσο οι βιομηχανίες έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα στον βωμό του κέρδους …

Τι γίνεται ;

Όλα γίνονται για την οικονομία;

Μα τόσο οικονομία πια …σε όλα;

Αύριο θα πέφτει και το ρεύμα ..στην αρχή μια ώρα ..μετά πιο πολύ….μεθαύριο θα σου πουν το νερό για 6 ώρες ,..μετά πιο λίγο και πιο λίγο!

Ποια κουφάλα αγόρασε τον πλανήτη μας; Εμείς που ήμασταν στην εξαγορά;

Σε ποιον πούστη χρωστάει όλος ο πλανήτης ; Που πέταξαν τα χαρτάκια έξω στο μεσοδιάστημα να ανέβω σε ένα πύραυλο να πάω να τα μαζέψω;

Πως γίνεται να υπάρχει κρίση όταν απλά ο πλούτος αλλάζει τσέπες ;

Φτώχυνε μήπως η δύση και κέρδισε η ανατολή; Αρα ποιοι έρχονται ως σωτήρες ; Και ποιοι μας έχουν προετοιμάσει και γιατί να είμαστε πειθήνιοι;

Οι προφητείες ήταν προφητείες ή ήταν γνώση των μεγάλων σχεδίων των επικυρίαρχων;

Μετά θα έρθει και ο πόλεμος .. αφού θα έχεις ελεγχθεί στα πάντα…κοιλιά , νερό , ενέργεια…και τότε θα στο ζητήσουν…η όλεθρος και πόνος (αφού θα έχουν στείλει αδιάβαστους μερικά εκατομμύρια τυχαία) …. η μαζί μας ..μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…Όπου το πράγμα είσαι μόνιμα εσύ!

Αν δεν το γνωρίζεις ,…στο αγγλικό δίκαιο (ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ) θεώρησε εμπόρευμα.. όπου προ ήλθες μέσα από τα νερά στο λιμάνι..(τα νερά που έσπασαν στην μητέρα σου)…η μητέρα σου ..σε έφερε σαν τα πλοία στην Ζωή….(brings you to life ) και σε παρέδωσε (delivered ).. στις αρχές…εκτελωνισμού της Ζωής …όπου οι οδύνες του τοκετού (labor) …..έχουν την ίδια λέξη με την σκληρή εργασία του εργάτη και τον μόχθο (labor) ….και μόλις γεννήθηκες οι νοσοκόμες σε πήραν να σε καθαρίσουν και να σε ελέγξουν …όπου αυτό ίσον με εκκαθάριση=clearance ..custom clearance ….ο εκτελωνισμός …η άδεια και η γνωμάτευση οκ..το εμπόρευμα εισήλθε σωστά … και πήρες πιστοποιητικό γεννήσεως … ποιος ζωντανός θέλει πιστοποιητικό ότι είναι ζωντανός;…Μα όταν θα πεθάνεις πάλι θα πρέπει να ελεγχθείς και να πάρεις πιστοποιητικό θανάτου ..γιατί και το αεροπλάνο παίρνει άδεια για clearance ..προς τον διάδρομο..και το εμπόρευμα παίρνει άδεια εξαγωγής ..από το custom clearance!!

Γιατί κανείς δεν σου είπε ότι το εδώ δεν είναι δικό σου…δεν είναι η Ζωή ..και δεν σου ανήκει αλλά ανήκει σε κάποιον ..άγνωστο εκτελωνιστή…!!

Άγνωστο για εμάς…γνωστό για τους υπηρέτες του!

Το βλέπεις το σενάριο που πάει; …

Το βλέπεις το θρίλερ να τελειώνει και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα;

Τι κάνεις λοιπόν;


Stranger…

πηγή

Σχόλια