ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Συγκάλεσε ΈΚΤΑΚΤΟ Πολεμικό Συμβούλιο ο Πούτιν!

«Ο Β. Πούτιν ενημέρωσε τα μόνιμα μέλη του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας για τα βασικά αποτελέσματα των συναντήσεων που είχε με ανώτερα στελέχη
του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας και εκπροσώπους αμυντικών βιομηχανιών», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Προέδρου Ντμίτρι Πέσκοφ, ύστερα από το έκτακτο πολεμικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο Ρώσος ηγέτης.

Το συμβούλιο συγκλήθηκε με αφορμή την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Ρουμανία και συμμετείχαν όλα τα μέλη του ρωσικού Σώματος Ασφάλειας.

Την συνάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν με τα μέλη του Σώματος κατέγραψαν τα ρωσικά ΜΜΕ και όπως φάνηκε ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ωστόσο λεπτομέρειες για το τι συζητήθηκε παραχώρησε μετά το πέρας του συμβουλίου, ο εκπρόσωπος του.


«Εκτός απ’ αυτά, μετά τις δηλώσεις του Προέδρου ακολούθησε συζήτηση για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την εξασφάλιση της στρατηγικής ισορροπίας και της εθνικής ασφάλειας της Ρωσίας, εν όψει της διαδικασίας ανάπτυξης της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ» είπε ο Ντμίτρι Πέσκοφ.

Παρά τις διευκρινίσεις του εκπροσώπου του Ρώσου ηγέτη, τα ρωσικά ΜΜΕ σχολιάζουν ότι συζητήθηκε στο συμβούλιο και η εκεχειρία στην Συρία, η οποία δεν τηρείται.


Τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τα Ρωσικά ΜΜΕ, θα παρουσιαστούν έμπρακτα οι αποφάσεις του συμβουλίου…

πηγή

Σχόλια