Τώρα με την γιορτή μην ξεχάσεις …

Ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας που δεν έχουν ούτε για λαγάνα… ούτε για γαρίδα !

Ότι υπάρχουν και αυτοί οι γέροι που έδωσαν τον αγώνα τους να γίνεις....
κοτζάμ γάιδαρος….για αυτό θα ειναι γαϊδουριά να μην τους έχεις μαζί σου !

..Η μοναξιά όταν δεν επιλέγεται είναι μια βαριά τιμωρία … φαντάσου ότι και στην φυλακή όταν θέλουν να τιμωρήσουν ένα κρατούμενο που δεν ήταν καλό παιδί τον πάνε στην απομόνωση!

..Τώρα που θα αμολάς αετό και με την Βούλα ..τώρα που θα έχεις την δικαιολογία στην πράξη που είσαι αετός … τώρα να θυμηθείς όλους όσους είναι μόνοι .. όλους όσους δεν έχουν …όλους όσους θα ήθελαν να ειναι μαζί σου αλλά ντρέπονται να στο πουν !

.Η χαρά είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στον άνθρωπο …αν μπορούσαμε να την κάνουμε μόνιμη μέσα μας θα ήμασταν άτρωτοι !
..Τζάμπα είναι η χαρά… άντε και να κοστίσει λίγο παραπάνω ταραμά ..μια δυο μπίρες ακόμα ..αν ολα μαζί τα γαϊδουρια οργανωθείτε ..μπορείτε να κάνετε τα χωριά και τις γειτονιές να γελούν ξανά !

…Οταν θα γελούν το μετρητακι της μιζέριας θα σπάσει …θα γυρνάει σαν τρελό… και χωρίς αυτόν το μετρητή η επικυρίαρχοι τρομάζουν!

Οργάνωση είναι όλα…σήμερα οργάνωσες τα ψώνια ..αύριο όλοι μαζί ..οργανώστε πως θα φέρετε μαζί σας όσους «ξεχάσατε»!!

Αυτά … περαν της παγανιστικης μορφής της γιορτής του Βάαλ που δεν έχω κανένα λόγο να αναλύσω …. είμαι και της φιλοσοφίας αν κάνεις κάτι καντο να αξίζει ..αν κάνεις μαλακια κανε μεγάλη μαλακία … γενικά ότι κάνεις ..άλλαξε του τον αδόξαστο …!!

Γλεντήσετε μέχρι δακρύων …είναι εντολή του γιατρού των ψυχών !

Η 27-02-2017 ισούται με 777 … αρα όσο πιο πολύ γεμίσουμε την Ελλάδα με χαρά …τόσο πιο γυαλιστερός θα είναι και ο καθρέφτης !!!!!

Stranger…

πηγή

Σχόλια