Οι εξωγήινοι Ιχθείς, του ζωδιακού κύκλου!

Χρόνια πολλά ψαράκια! Χρόνια πολλά Ιχθείς!
Οι Ιχθύες, είναι οι εξωγήινοι κάτοικοι που....
ζουν ανάμεσα μας.
Είναι μια ράτσα ανθρώπων που έχουν έρθει από έναν άλλο γαλαξία για μόνιμη εγκατάσταση στην Γη.
Έχουν έρθει από έναν πλανήτη που οι αστρονόμοι και οι επιστήμονες δεν τον έχουν ανακαλύψει ακόμη, τα τηλεσκοπία της Ν.Α.S.A.  δεν τον έχουν εντοπίσει, γιαυτό και δεν έχει όνομα αυτός ο πλανήτης των ψαριών.Μπορείς να τον πεις, ιχθυοπλανήτη, ονειροπλανήτη, νεραϊδοπλανήτη, ακόμη και μαλακοπλανήτη, (αν είσαι κακοπροαίρετος).
Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που ένας ιχθύς κάποιες στιγμές αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο.

Αδυνατεί να κατανοήσει τους υπόλοιπους ανθρώπους, δυσκολεύεται απίστευτα να μπει στην λογική των μη ιχθύων. Πιστεύει ότι είναι όλοι τους τρελοί, έκτος από τον ίδιο φυσικά!

Εξωγήινοι με γήινη μορφή!
Εξωτερικά ένας ιχθύς είναι ίδιος με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Έχει μια κανονική εικόνα, είναι προσεγμένος, περιποιημένος, στιλάτος, καθαρός, γοητευτικός (κυρίως γοητευτικός)Η διάφορα κρύβεται μέσα του!
Αν ανοίξεις έναν τέτοιο, θα ξεχυθεί ένα ποτάμι ευαισθησίας, ικανό να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα του.
Θα σε τρομάξει το μέγεθος των συναισθημάτων του.
Θα εκπλαγείς από την απεριόριστη καλοσύνη της ψυχής του.
Θα πάθεις πλάκα με τον ονειροπαρμένο του εγκέφαλο και την ιδιαίτερη λογική του. Θα μείνεις κάγκελο με τον τρόπο που βιώνει τις αισθηματικές του καταστάσεις.
Πληγώνεται εύκολα, όταν οι άλλοι δεν μπορούν να τον καταλάβουν, όταν αρνούνται να δεχτούν την λογική του, όταν δεν βρίσκει συνταξιδιώτες που θα ανέβουν στο ροζ συννεφάκι του, όταν οι γύρω του είναι περισσότερο ώμοι και λογικοί από όσο αντέχει (και δεν αντέχει πολύ).
Αλλά δύσκολα θα στο δείξει ότι έχει πληγωθεί, τα κρατάει μέσα του.
Είναι η ανθρωπιά προσωποποιημένη, ένα ψαράκι. Πες του άπλα ένα προσωπικό σου πρόβλημα και τον έχεις τελειώσει. Θα το κάνει δικό του, θα πονέσει μαζί σου, θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει με κάθε τίμημα και οποιοδήποτε κόστος. Είναι τόσο ψυχοπονιάρης (κάποιοι τον λένε και μαλάκα) και τόσο δοτικός που θα τσακίσει την ψυχή του για να συμπάσχει μαζί σου.
Είναι το ποιο ευαίσθητο ζώδιο και αυτό είναι ένα από τα βασικότερα μειονεκτήματα του.
Αυτή του η ευαισθησία τον κάνει εύκολο θύμα και αντικείμενο εκμετάλλευσης.
Περιπετειώδης τύπος και μυστηριώδης, με έντονα ανεπτυγμένη διαίσθηση, η οποία σπάνια θα τον προδώσει. Αγαπάει την μοναχικότητα, τρέμει την μοναξιά. Βαριέται απίστευτα την ρουτίνα. Πεισματάρης σε βαθμό κακουργήματος, μαχητής των άξιων του, υπομονετικός και ανθεκτικός χαρακτήρας. Καλλιτεχνική πάστα εκ φύσεως.

Αγαπά την μουσική, τις τέχνες, την θάλασσα και τους ανθρώπους.

Θα σου πει τα ψεματάκια του, όμως ποτέ δεν το κάνει κακόβουλα. Το κάνει γιατί δεν θέλει να σε στεναχωρήσει ή γιατί θέλει να τον αφήσεις ήσυχο και να μην του ζαλίζεις τον έρωτα.
Και μιας και είπα έρωτα…ο Κύριος Κρίστιαν Γκρέι από τις “50 αποχρώσεις του γκρι”, ψάρι πρέπει να είναι ή αν δεν είναι, σίγουρα θα μπορούσε.
Παιχνιδιάρης στον έρωτα, εύκολα από τον αισθησιασμό περνάει στο άγριο και πάλι πίσω (αρκεί να τον εμπνεύσεις), καθόλου εγωιστής στο κρεβάτι και η φαντασία του συνεχεία σε εγρήγορση. Ερωτεύεται εύκολα, αγαπάει δύσκολα. Όταν αγαπάει όμως, το κάνει απόλυτα.

Προτιμά να προσποιείται το θύμα σε μια σχέση από το να κυνηγά.
Θα σε αφήσει να τον διεκδικήσεις κάνοντας  λίγο τον χαζό και τελικά θα σου κάνει την “χάρη”.

Έχει μια τρομερή ικανότητα να σου ανατινάζει τα νευρά στον αέρα, λόγω της υπερβολικής του κλάψας.
Λόγω των απαιτήσεων του σχετικά με το τι πρέπει να του δώσεις ως αντάλλαγμα της αγάπης του και της αφοσίωσης του.
Και λόγω της ξεροκεφαλιάς του, και της περίεργης και ιδιαίτερης λογικής του η οποία δεν μοιάζει με των υπολοίπων.
Και τώρα πάμε στο κορυφαίο του. Αυτό που ένα ψαράκι δεν έχει αντίπαλο, δεν μπορεί να το φτάσει κανείς, είναι το κεφάλαιο που λέγεται ονειροπόληση.Πιο ονειροπόλος πεθαίνεις! Ονειρεύεται όρθιος, ξύπνιος και καθισμένος, είκοσι τέσσερις ώρες το είκοσι τετράωρο. Ζει άλλου, φτιάχνει δικούς του κόσμους ιδανικά πλασμένους, πλημμυρισμένους από συναίσθημα, αγάπη και θετικά στοιχεία, τόσο ιδανικά που απλά δεν υπάρχουν. Και αυτό τον τσακίζει!
Φαινομενικά δείχνει ήρεμος άνθρωπος, δείχνει άνθρωπος καλόβολος, όμως τα φαινόμενα τις περισσότερες φορές απατούν.
Όσο και αν δεν του φαίνεται, ο ιχθύς είναι ένα καζάνι που βράζει και αλίμονο σου αν είσαι κοντά κάποια από τις σπάνιες φορές που θα εκραγεί. Θα τρίβεις τα μάτια σου!
Έχεις δει χρυσόψαρο να μεταμορφώνεται σε καρχαρία; Αν θες να δεις, τόλμησε να πειράξεις έναν ιχθύ, τόλμησε να πειράξεις πρόσωπα και άξιες του. Αν σου βαστάει τόλμησε να τον υποτιμήσεις και να του αγγίξεις ότι αγαπάει. Μαύρο φίδι που σε έφαγε, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου, απλά την γάμησες!
Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις με έναν ιχθύ, είναι το ότι κάνει τον μαλάκα με τεράστια επιτυχία. Πρόσεξε, μην το φας το παραμύθι, δεν είναι κορόιδο σε καμία περίπτωση. Είναι τόσο καλός όσο εκείνος θέλει να είναι, ούτε λίγο περισσότερο από τόσο όσο θέλει.
Πιστέψτε με, είναι ενδιαφέροντες τύποι αυτοί οι εξωγήινοι ιχθύες.
Αυτοί οι ρομαντικοί, ονειροπόλοι, αισθηματίες, καλόψυχοι, τρελοί και ιδιαίτεροι ιχθύες.
Πως το ξέρω;
Δεν είμαι αστρολόγος…Ιχθύς είμαι.

πηγή

Σχόλια