Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις 29/3

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά αλλά και να πετύχουμε ουσιαστικά! Ο Ερμής στον Κριό και ο Κρόνος στον Τοξότη συνεργάζονται για μας, σχηματίζοντας....
Τρίγωνο και μας δίνουν λύσεις και ιδέες για να βελτιώσουμε την ζωή μας ουσιαστικά αλλά και μακροπρόθεσμα! Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου! 

Κριός
Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Για τα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί το έχεις και εσύ μεγάλη ανάγκη. 

Ταύρος
Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην κοινοποιήσεις τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους. Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Δίδυμος
Απόφυγε να σχολιάσεις τα τεκταινόμενα και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει. Οι προοπτικές στα αισθηματικά σου συνεχίζουν να είναι καλές και δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. 

Καρκίνος
Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τη σχέση σου και εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Σ’ εσένα που δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες δίνουν όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. 

Λέων
Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό που σου αξίζει – δηλαδή την επιτυχία. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σου. 

Παρθένος
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε πολλές πικρίες, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα εκπέμπεις πολλή γλυκύτητα και ρομαντισμό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά κι οι δυο. 

Ζυγός
Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα θα πρέπει να τακτοποιήσεις πάνω σε υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αρκεί να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που αφορούν το ταίρι σου. 

Σκορπιός
Ο νέος προγραμματισμός, αγαπητέ Σκορπιέ, θα φέρει πίεση και άγχος. Μην παρασύρεσαι από ανούσιες δραστηριότητες που σου σπαταλούν τον χρόνο. Κάποια πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις, ώστε να περνάς καλά και εσύ και το ταίρι σου. 

Τοξότης
Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου σε κάθε πράξη, φέρνοντας επιτυχίες. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίζει αρκετά. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου. 

Αιγόκερως
Οι πλανήτες διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο και νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου και θα σε κάνουν έξω φρενών. 

Υδροχόος
Μην επιτρέπεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που έχουν λήξει. 

Ιχθύς
Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν και από εδώ και πέρα θα μπορέσεις χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της σχέσης σου.

πηγή

Σχόλια